Parents & Kids Expo 2014

by - Ogos 25, 2014

 

Macam best je kan ? Confirm mengigil kaki bini aku tengok banner ni  !  Lokasi , Kuala Lumpur Convention Centre. Bila ? 29-31 Ogos yakni minggu ni ! Ahaa… Gaji pun dah dapat kan ? Heheheh ..

Ada contest ? Ada yang sedang dijalankan di page Parents & Kids Expo. Tengah pikir nak masuk ke tak.. Hurmmm.. hurmm..

Banyak booth dibuka nanti.. huhu .. Cam best kan ?

Photo: The Parents and Kids Expo / Pregnancy & Baby Show 2014 is coming soon! Mark your calenders on 29-31 August and drop by for free samples and promotions. 

Best ? Kan ?

You May Also Like

5 comments

  1. hehehe..
    kena poket tebal nie nk g sni nie..
    syurga buat zahra dan abg long.

    BalasPadam
  2. Kalu dekat dah lama terjah sana ..

    BalasPadam
  3. Ini kalau pergi, habis la..emak yang lebih daripada anak.

    BalasPadam
  4. boleh shopping utk anak2 buah yg masih kecik...anak sendiri dah tak mau ngekor dah pi mana2 kecuali nak shopping utk depa..haha.

    BalasPadam
  5. Mr ben...tolonglah masuk pertandingan foto tu saya pasti family awak boleh menang...sebab comel2 belaker...hehehhe..masuk eeekkkkk

    BalasPadam