Berebut remote Astro ?

by - Ogos 07, 2014

 

Hurm.. dah pandai dah skang ni ! Bila tengok perangai dia satu demi satu , teringat dia masa kecik dulu yang tak tau apa apa langsung. Setiap perkembangan , segalanya dalam  kepala otak kita.. Ianya memori indah !

Sekarang ni , mmg mencabar.. kekadang tu mmg geram giler la kat dia ! Sebenarnya perangai dia tu cute .. cuma kita yang dalam keadaan stress ni membuatkan rasa amarah tu hadir ! Kena kawal perasaan tu betul betul.. Kalau tak , anak boleh jadi mangsa..

Semalam , dok pusing pi pusing mai nak cari cerita best , terpasang la cerita Tokak tuuu.. Yang part si setan tu keluar dari laut.. Qhaliff ternampak .. Ternganga  mulut dia .. Paham ke dia ??? Hurmm..

Aku ubah ke rancangan lain.. Dia pandang aku ! Pastu cakap apa tah… dan rampas remote kat tangan aku.. Dia main tekan jer.. nak cari cerita tadi .. huhu …

Aku mampu gelak besar jer .. Hurm… dah besar dah dia .. Cara nak letak laptop pon dah tiru cara aku.. Hurm… Hurmmmm…

You May Also Like

7 comments

  1. Hahahhaa makin cerdik dah.... cerdik macam baba dia.. ahaks

    BalasPadam
  2. jadi blogger macam abg ben jugak nanti nih. :D

    BalasPadam
  3. hehehehe sikit2 mestila kne ikut prangai ayahnye.. mana perginya kuah kalau bukan ke nasi kan? heheheh~

    BalasPadam
  4. Amboi. Besar nnti nak jd blogger jgak kot mcm abg ben :D

    BalasPadam
  5. ada gaya bakal jadi blogger hebat mcm daddynya

    BalasPadam
  6. Hahahaha!! Comel je dia!

    Aunty doa moga jadi anak yang soleh! Aminnn

    Ruqayya just wrote......... Kalender 2015: Mari rancang percutian !

    BalasPadam