Ramai yang dah menggunakannya !

 

Ray Ban !!

Terus terang aku katakan , memang sedap pakai Ray Ban ni. Berbeza dengan cermin mata hitam yang pernah aku gunakan satu tika dulu. Ray Ban Aviator yang aku pakai ni , ringan tapi mantap ! Terletak je kat batang hidung tu !

Aku pakai sewaktu memandu. Jelas dan tidak lagi aku punya masalah silau bila memakai cermin polarize ni.. Memang best jer .. Sedap jer rasa.. Kalau boleh , nak tidur pon pakai.. Hahahaha…

Kawan aku ada gak .. sebijik aku punya. Aku tanya harga masa dia beli spek tu.. Katanya RM1k lebih.. Tapi lama dah tuuu namun harganya masih lagi di tahap ‘nak beli kena pikir panjang’ melainkan bukan original !

Bahaya beli bukan original ni terutama part cermin tu.. Mata boleh rosak yer kawan kawan.. Jangan cari pasal nooo .. huhu… Biar rugi skit dari rugi banyak..

Sewaktu aku tunjukkan cermin mata ni kat ayah aku , dia berkenan jugak. Katanya lama dah dia minat jenis ni.Dia suruh aku belikan satu. Tanya harga dan kat mana aku beli .. Aku bagitau la aku beli GlassesOnline. Ada banyak pilihan kat situ selain Ray Ban.. seperti Oakley , Prada , Persol ,Carrera ,Super , Gucci ,Emporio Armani ,Maui Jim ,Tom Ford ,Police  dan banyak lagi !! Kena belanja dia satu la jawabnya.. heee ..

Gi la tengok dulu.. kot kot ada yang berkenan di hati.. Apa salahnya kalah membeli tapi menang memakai ! Maksud , keselesaan dan kelebihan menggunakan cermin mata hitam yang ‘betul’ ni.

12 ulasan:

  1. bila dah pakai terasa macam artis pula :p
    rayban memang sedap pakai,
    sebab tu harga agak tinggi.

    BalasPadam
  2. sedap dipakai tu yg best, nak beli jugak tapi kena fikir panjang lah... Original semetinya terbaik !

    BalasPadam
  3. rayban salah satu yang iolss gemar dan suka...

    BalasPadam
  4. kalau nak beli...biar beli yang original...walaupun perlu melabur banyak sikit...baru terasa puas pakai.. :D

    BalasPadam
  5. berangan nak beli satu nanti..hehehe

    BalasPadam
  6. Ni mesti AA punya Ray Ban x original.seratus lebih je

    BalasPadam
  7. baru tau Ray Ban best..wishlist!

    BalasPadam
  8. hoho..rayban lani dah masuk zalora dah..mkin rmai la penggunanya..

    BalasPadam
  9. Pakai cap pasar malam je.. Hehe... X selesa sgt pkai sbnrnya..

    BalasPadam
  10. nak juga satu..suh abe belanja la..hehee

    BalasPadam
  11. Oh.memang keperluan terutama bila memandu dan berada bwh sinaran mentari. Saya baru saja beli yg baru tapi tk la semahal yg sebelumnya..kecewa bila kereta diceroboh dn kesemua spek yg ada (3jenis dan 1 anak punya) lesap..apa la punya manusia..kita nk beli susah..depa rembat je tau..huhuhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009