Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 16 Disember 2014

Bila Wife Menulis : Pentingnya ‘masuk dapur ‘ sebelum kahwin !

 

Bila ‘editor’ memandai bagi topic dan arahan utk menulis.. arghhhh.. stress, selagi xtulis 4 perenggan dlm masa 5 minit tu, selagi tulah dia dok ulang sebut..bila?Bila..mana entry?

ok…dah dia nak syarat 4 perenggan kt bagi genap2 4 perenggan sambil ditemani Zahra yg kejap guling ke kiri..kejap ke kanan..jap kaki atas keyboard....demi 4 perenggan…ok, tinggal lagi 2 perenggan nak bebel…

 

 

Tetibe...

Aku ( Ben Ashaari ) masuk bilik dan tengok Zahra dah mula himpit mak dia ! Dan ..

Entri tertangguh lagi ! 

Ini sebabnya kenapa aku selalu update blog jam 2 pagi !!! Dan tidur , 3 pagi.. Bangun tidur , 6 pagi .. Dan kerap stress ! Hahahaha .. Dapat duit , ilang stress .. hehehee..

4 komen :

Cik Diana berkata... [Reply to comment]

comey nye. gosok2 mata plak dye. hehe. manja laa.

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Yea Ben....
Mmg mencabar nak update blog siang hari. Tambahan lagi kalau ada 3kids + baby, kena jadi pencuri masa terhebat.
Tengah malam lak Nina dok busy buat cake/doorgift.
Apa yg sempat aje Nina share kat blog......
Dpt comment nie pun sambil susukn baby. Hehee....
Respect Ben boleh update setiap hari. Banyak entry lak tuuu~

Jane berkata... [Reply to comment]

ingatkan entry pasal kena pndai masak sebelum kawen :p

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

tak pe la tu... ada gak entry... akak ni... entry melambak2 dok dlm deraf lg. hehe...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI