Bila Wife Menulis : Pentingnya ‘masuk dapur ‘ sebelum kahwin ! - BEN ASHAARI

Bila Wife Menulis : Pentingnya ‘masuk dapur ‘ sebelum kahwin !

 

Bila ‘editor’ memandai bagi topic dan arahan utk menulis.. arghhhh.. stress, selagi xtulis 4 perenggan dlm masa 5 minit tu, selagi tulah dia dok ulang sebut..bila?Bila..mana entry?

ok…dah dia nak syarat 4 perenggan kt bagi genap2 4 perenggan sambil ditemani Zahra yg kejap guling ke kiri..kejap ke kanan..jap kaki atas keyboard....demi 4 perenggan…ok, tinggal lagi 2 perenggan nak bebel…

 

 

Tetibe...

Aku ( Ben Ashaari ) masuk bilik dan tengok Zahra dah mula himpit mak dia ! Dan ..

Entri tertangguh lagi ! 

Ini sebabnya kenapa aku selalu update blog jam 2 pagi !!! Dan tidur , 3 pagi.. Bangun tidur , 6 pagi .. Dan kerap stress ! Hahahaha .. Dapat duit , ilang stress .. hehehee..

4 ulasan:

  1. comey nye. gosok2 mata plak dye. hehe. manja laa.

    BalasPadam
  2. Yea Ben....
    Mmg mencabar nak update blog siang hari. Tambahan lagi kalau ada 3kids + baby, kena jadi pencuri masa terhebat.
    Tengah malam lak Nina dok busy buat cake/doorgift.
    Apa yg sempat aje Nina share kat blog......
    Dpt comment nie pun sambil susukn baby. Hehee....
    Respect Ben boleh update setiap hari. Banyak entry lak tuuu~

    BalasPadam
  3. ingatkan entry pasal kena pndai masak sebelum kawen :p

    BalasPadam
  4. tak pe la tu... ada gak entry... akak ni... entry melambak2 dok dlm deraf lg. hehe...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.