Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 19 Disember 2014

Tips gambar cantik aku !

 

Ramai tanya aku guna aplikasi apa untuk edit gambar aku ni .. Ada yang kaitkan dengan Samsung Note 4 ..No no noooo.. Nak tau ?? Ok.. Meh aku bagitau .. Camana nak kasi cunkan gambar ..

Jap.. nak pk.. nak bagitau ke tak nak eh ? Hurmm..hurmm…

Nak tau ke ? Hehehe.. Ok , ok…. Aku guna .. guna… Er , er…. Alaa.. Rahsia ni.. Kang ramai cun gambar , aku punya tak ramai nak LIKE dah ! Hahahaha..

Idok la tahap gitu aihhhh .. Aku guna Instagram je pon .. hehehe. Korang kan ada gak instagram.. Haaa.. Guna tu je aku ! Tak caya .. try laaa.. hehehe ..

Kelihatan kacak banget kan ? Hahahaha … Sila la cuba ..

3 komen :

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

fuhh kacak betui abag ben. . tergugat. . haa

nor nazliana berkata... [Reply to comment]

mcm tak percaya ja guna ig huhuuu kalau ada henpone secohnd nk jual murah2 bgtaw ya hahhaa

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

abang ben memang pandai amik gambarkan? dulukan ada dlsr tu kan?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI