Tips gambar cantik aku !

 

Ramai tanya aku guna aplikasi apa untuk edit gambar aku ni .. Ada yang kaitkan dengan Samsung Note 4 ..No no noooo.. Nak tau ?? Ok.. Meh aku bagitau .. Camana nak kasi cunkan gambar ..

Jap.. nak pk.. nak bagitau ke tak nak eh ? Hurmm..hurmm…

Nak tau ke ? Hehehe.. Ok , ok…. Aku guna .. guna… Er , er…. Alaa.. Rahsia ni.. Kang ramai cun gambar , aku punya tak ramai nak LIKE dah ! Hahahaha..

Idok la tahap gitu aihhhh .. Aku guna Instagram je pon .. hehehe. Korang kan ada gak instagram.. Haaa.. Guna tu je aku ! Tak caya .. try laaa.. hehehe ..

Kelihatan kacak banget kan ? Hahahaha … Sila la cuba ..

3 ulasan:

  1. fuhh kacak betui abag ben. . tergugat. . haa

    BalasPadam
  2. mcm tak percaya ja guna ig huhuuu kalau ada henpone secohnd nk jual murah2 bgtaw ya hahhaa

    BalasPadam
  3. abang ben memang pandai amik gambarkan? dulukan ada dlsr tu kan?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.