Tips gambar cantik aku !

by - Disember 19, 2014

 

Ramai tanya aku guna aplikasi apa untuk edit gambar aku ni .. Ada yang kaitkan dengan Samsung Note 4 ..No no noooo.. Nak tau ?? Ok.. Meh aku bagitau .. Camana nak kasi cunkan gambar ..

Jap.. nak pk.. nak bagitau ke tak nak eh ? Hurmm..hurmm…

Nak tau ke ? Hehehe.. Ok , ok…. Aku guna .. guna… Er , er…. Alaa.. Rahsia ni.. Kang ramai cun gambar , aku punya tak ramai nak LIKE dah ! Hahahaha..

Idok la tahap gitu aihhhh .. Aku guna Instagram je pon .. hehehe. Korang kan ada gak instagram.. Haaa.. Guna tu je aku ! Tak caya .. try laaa.. hehehe ..

Kelihatan kacak banget kan ? Hahahaha … Sila la cuba ..

You May Also Like

3 comments

  1. fuhh kacak betui abag ben. . tergugat. . haa

    BalasPadam
  2. mcm tak percaya ja guna ig huhuuu kalau ada henpone secohnd nk jual murah2 bgtaw ya hahhaa

    BalasPadam
  3. abang ben memang pandai amik gambarkan? dulukan ada dlsr tu kan?

    BalasPadam