Aku tak cukup rajin ?

 

image

Tersenyum tengok lelaki ni.. Mesti kalau kat pejabat , meja dia giler punya kemas ! Hahahaha .. Berbeza dengan aku. Teringat aku di pejabat dulu.. meja aku , kalau bos lalu mesti pening ! Hahahaha.. Tapi aku tak kisah pon ! Aku memang suka begitu.. Tu tandanya orang tu kreatif woo !

Aku tau.. mesti kata aku bagi alasan , kan ?

image

Lalalalaaa… Sebab tu kalau kat kaunter tu , aku susun je.. tak kira la basah ke , kering ke.. Maklumlah , anak dok menjerit .. berlari ! Nak tengok diaorang ke , nak susun barang ? Hahahaha.. Penat wooo !

3 ulasan:

  1. Hahaha..OCD la bagus. Lalalalalla

    BalasPadam
  2. Hubby Nina rajin asingkan barang... kalau nina sendirian shopping bersalah anak-anak memang tak done nak susun asingkan bagai....
    Yelah, ngan nak tengok anak-anak lagi...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009