Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 Julai 2016

Aku tak cukup rajin ?

 

image

Tersenyum tengok lelaki ni.. Mesti kalau kat pejabat , meja dia giler punya kemas ! Hahahaha .. Berbeza dengan aku. Teringat aku di pejabat dulu.. meja aku , kalau bos lalu mesti pening ! Hahahaha.. Tapi aku tak kisah pon ! Aku memang suka begitu.. Tu tandanya orang tu kreatif woo !

Aku tau.. mesti kata aku bagi alasan , kan ?

image

Lalalalaaa… Sebab tu kalau kat kaunter tu , aku susun je.. tak kira la basah ke , kering ke.. Maklumlah , anak dok menjerit .. berlari ! Nak tengok diaorang ke , nak susun barang ? Hahahaha.. Penat wooo !

3 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Hahaha..OCD la bagus. Lalalalalla

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Ok ss xde meja hahaha

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Hubby Nina rajin asingkan barang... kalau nina sendirian shopping bersalah anak-anak memang tak done nak susun asingkan bagai....
Yelah, ngan nak tengok anak-anak lagi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI