LETAK JAWATAN sajalah ! - BEN ASHAARI

LETAK JAWATAN sajalah !

 

image 

Aku sering diminta contohi ‘orang di luar sana’ tapi big boss tak nak lak ! Adehh.. Udah udah la tu…. Malu aihh ! Tolonglah yer .. LETAK JAWATAN. Dah tiba masanya kasi laluan pada yang bersih , cekap dan amanah. Yang benar benar nak berbakti pada pejabat kecil ini !

Malu aku ada boss gini ! Malu giler ! Dah kering darah kena hisap.Aduh….

4 ulasan:

  1. Saya tertarik baca blog ini sebab di nyatakan ini bukan blog politik

    BalasPadam
  2. Semakin hari negara kita semakin mengundur ke belakang. By the way, jika ikut teori pengurusan, kita sebagai orang perseorangan terpaksa follow arus sebab kita seorang tak mampu untuk mengubahnya.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.