Patut cuba : Balqis Restaurant , Putrajaya

by - Julai 14, 2016

 

Wife teringin nak makan sesuatu.. tapi tak tau apa.. Memandangkan dah berada di Ayer@8 sebab nak jumpa doktor di Klinik Azalea , maka makan malam pon kat situ.. Persoalannya , restoran apa ?

Dan aku lama dah teringin nak makan kat Balqis Restaurant.. makanan resepi Yemen..

image

Tau tau nak makan apa ? Mudah jer.. tanya apa yang popular di sini ! Dan dia akan syorkan beberapa jenis makanan yang nampak biasa tapi.. Fuhhh !

image

image

image

image

Hurmm.. terus terang , aku akan kembali lagi ke sini ! Layanan pon ok.. Harga pon , masuk akal.. Rasa , memang menepati selera aku dan wife. Huhuhuh…

You May Also Like

7 comments

  1. Semua nampak mengiurkan. Lagi2 pizza dia. Sedap sedap 👍🏻

    BalasPadam
  2. piza tu macam sedap...
    nnt bolehlah jjcm kat situ...

    BalasPadam
  3. Nampak sedap..boleh cuba nanti kalau ada rezeki ke sana..

    BalasPadam
  4. Ben pm harga nasi ngn pizza tu.. mmg berselera tgk..slalu pusing putrajaya tak tau mana nk pi makan..tmpt ni nampak menarik

    BalasPadam