Ghosbusters , tarikan terbaru di Sunway Lagoon ! - BEN ASHAARI

Ghosbusters , tarikan terbaru di Sunway Lagoon !

 

Hari ni , aku dan rakan-rakan berpeluang ‘menguji’ hantu-hantu di rumah Ghostbusters , Sunway Lagoon. Pertama kali dibuka di Malaysia dan ianya adalah idea dari luar negara. Maksud aku , hantu hantunya dan jalan ceritanya.

Berada di sini , mengingatkan aku di USJ , Osaka tahun lepas.. Rindu pulak layan taman tema cam ni.. Huhuh..

Bestkah Ghostbusters di Scream Park ni  ? Huhuhuh..

image

Pertama.. rekaan bangunan dia memang nampak real la… Pastu.. pastu… pastu…

image

image

Dalam dia.. hehehehe.. Lama tak masuk rumah hantu woo ! Teruja gak laa.. dan apakah akan aku terjerit seperti awek awek yang ikut sama ??

image

image

Secara jujurnya , lebih banyak terkejut dari takut ! Sebab kita dah memang diberi amaran terlebih dahulu. Jangan lari dan jangan pukul hantu hantu dalam tu ! Hahahaha..

Tapi…

image

Hurm.. ada satu tempat tu , aku tak leh masuk. Kalau aku masuk , memang tak jumpa jalan keluar punya ! Hahahaha.. Ngan aku aku jadi senget ! Nak tau apa dia ? Kena la gi try sendiri..

Gempak ke ? Berbaloi gi ke ? Bagi aku.. memang best dan berbaloi la masuk. Sebab mmg scary laa terutama Zombie dia yang kejar korang dalam tu nanti ! Hahahaa..

Selamat Menjerit !

5 ulasan:

  1. Kita nampak billy the puppet from SAW.

    BalasPadam
  2. buleh wat jantung b'degung kencang nih! huuuuuu......

    BalasPadam
  3. Sounds interesting!


    https://smileofjo.blogspot.my/

    BalasPadam
  4. Jangan pukul hantu dalam tu? Hahahhaha

    BalasPadam
  5. hahhahaha ini memang bestttttttttttttttt

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.