Tukar jadual ??

 

Berpeluh aku setiap malam ! Senantiasa tengok jam. Dah jam 2 pagi tapi dua dua ni tak tidur ! Kenapa dan mengapa ? Siangnya , tak tidur.. tapi lepas jam 7 malam , dah nampak memasing tak mampu tahan mata dah.. Akhirnya terlelap ! Senyum mak ayah !

Tapi sayangnya.. Jam 1 pagi diorang bangun dan ceria ! Arghhhh.. Walhal mak bapak diorang baru nak lena.. Bila bangun , memasing kelaparan.. Aduhh..

Jam 4 pagi.. baru tertidur.. Bangun pagi ? Hurmmm…

image

Sekali ngan aku aku terlibat bangun lewat.. Sambung tidur pas subuh ! Huhuhuh..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.