Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 Julai 2016

LETAK JAWATAN sajalah !

 

image 

Aku sering diminta contohi ‘orang di luar sana’ tapi big boss tak nak lak ! Adehh.. Udah udah la tu…. Malu aihh ! Tolonglah yer .. LETAK JAWATAN. Dah tiba masanya kasi laluan pada yang bersih , cekap dan amanah. Yang benar benar nak berbakti pada pejabat kecil ini !

Malu aku ada boss gini ! Malu giler ! Dah kering darah kena hisap.Aduh….

4 komen :

..in the swim.. berkata... [Reply to comment]

Saya tertarik baca blog ini sebab di nyatakan ini bukan blog politik

Usry Norie berkata... [Reply to comment]

Semakin hari negara kita semakin mengundur ke belakang. By the way, jika ikut teori pengurusan, kita sebagai orang perseorangan terpaksa follow arus sebab kita seorang tak mampu untuk mengubahnya.

Jamil Hashim berkata... [Reply to comment]

kenapa abg?

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

Loya gua jmpe bos gini..hihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI