LETAK JAWATAN sajalah !

 

image 

Aku sering diminta contohi ‘orang di luar sana’ tapi big boss tak nak lak ! Adehh.. Udah udah la tu…. Malu aihh ! Tolonglah yer .. LETAK JAWATAN. Dah tiba masanya kasi laluan pada yang bersih , cekap dan amanah. Yang benar benar nak berbakti pada pejabat kecil ini !

Malu aku ada boss gini ! Malu giler ! Dah kering darah kena hisap.Aduh….

4 ulasan:

  1. Saya tertarik baca blog ini sebab di nyatakan ini bukan blog politik

    BalasPadam
  2. Semakin hari negara kita semakin mengundur ke belakang. By the way, jika ikut teori pengurusan, kita sebagai orang perseorangan terpaksa follow arus sebab kita seorang tak mampu untuk mengubahnya.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009