Blogger #kelabbloggerbenashaari bersukaria di Agrofarmstay , Melaka

 

Hari kedua .. Hari pertama baca dah kan ? Kalau belum , sila gi baca .. Tak baca , rugi laaa.. sebab pengalaman yang best gitu ! Sama best gi Paris haaa.. heee.. 

Hari kedua ni , bermula dengan agak slow pada aku .. Satu kejadian yang berlaku , telah mematahkan semangat aku untuk terus beriadah dengan kawan kawan seperjuangan ..

Apa kes ??? Kamera aku tu…. tau kan ? Jatuh sewaktu aku nak dukung Qhaliff turun dari tangga .. Huhuu … Entah camana , terkeluar dari porch bag aku.. Silap aku la lupa nak zip..

Pastu , mmg aku terus tak keluar dari rumah.. Kasi cool down jap ! Tenangkan jiwa.. Mood mmg lebur laa .. Selepas tenangkan diri , baru gi lepak ngan kawan kawan.. Masa tu , sukaneka pon abis dah… Kalau nak baca pasal aktiviti pagi tu , leh baca di blog Emas Putih dan Yanty

Aku sempat lepak layan diorang berkayak dan berbot di tasik. Qhaliff pon naik bot ! Hahahaha.. suka dia.. Bila tunjuk gambar ni , senyum je dia.. huhu ..

Photo: Aktiviti bersama anak anak..

#Agrofarmstay #kelabbloggerbenashaari

Sambil layan diorang naik bot , ada yang gi makan pisang goreng dan kopi panas ! Perghhh .. menyelerakan !!

Dan sebelah malam adalah malam yang meninggalkan seribu kenangan ! Hahahaha … Selepas berbbq kami semua berkaraoke ! Serius.. bilik karaoke diorang yang cool tu membuatkan aku hilang akan lalu mengeluarkan segala skill yang ada ! Huhu ..

 

Hurm.. Baru nak naik giler , ‘mak tiri’ blogger dah halau balik ! Huhu…. Baru nak layan rock kapak.. Hurmmm..

Mengenangkan esok nak balik , aku terus bosan ! Hahahaha.. Aku kat sini , mmg hilang tensen ! Walaupun kamera rosak , rasa berbaloi sangat abiskan cuti 2 hari di sini .. Tenang ….

Sebarang pertanyaan atau nak tempah , sila rujuk ..

Web AgrofarmStay : http://www.agrofarmstay.my

Facebook : https://www.facebook.com/agrofarmstay

10 ulasan:

  1. Lagu apa la sampai lelap-lelap mata tu..Feel betul

    BalasPadam
  2. Bestnya kalau boleh join gathering kelab ni. Hopefully next time

    BalasPadam
  3. Bestnyeee...blh ker leya join kelab ni akan dtg

    BalasPadam
  4. aben nyanyi lagu apakah sampai lelap lelap tu? feel kemain!! nora bagi 5bintanggggggg!! wiwiiwiiii~

    BalasPadam
  5. Feeling habis ni sampai melutut...hehehe...

    Bestnya tgk. Meriah.

    BalasPadam
  6. Dah lama zumal tak ada aktiviti dengan kawan2, kalau ada camni kan best ^_^

    BalasPadam
  7. apa lah eh yang abg ben nyanyi tu. haha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI