Penangan telur ikan mayong D’Laila Sup Power !

 

Perghhh

image

Tak nampak ? Ok.. meh aku cerahkann skit dan kasi clear !

image

Haaaaaa.. Tu diaa ! Kali pertama aku makan telur ikan mayong ni ! Biasa makan ikan dia. Mak aku rajin buat kari ikan guna ikan mayong ni.. Haaa .. Sedap kooooo !! Confirm bertambah punya laa ..

Yang ni , kak Laila buatkan untuk wife aku. Ahaaa.. Kena booking awal awal sebabnya menu ni terhad ! Cepat abis koooo ! Ahaaa.. Wa cakap sama luuuu.. Lu lambat booking , hirup kuah asam tempoyak tu je laa.. Tu pun dah sedap ! Hehehehe..

Kebetulan masa aku makan di sana tadi bersama keluarga aku , ada blogger lain gak gi makan sana ! Siap tempat awal awal lagi telur ikan ni haa.. Hahahaha.. Cepat abis gituu .. Dan ada yang pulang hampaaa.. Telur abis ! Amboi.. semua datang nak makan telur ikan je kee ??

image

Apa pun.. sememangnya D'laila Sup Power menyajikan makanan yang sangat menyelerakan ! Ada macam macam kat situ wooo ! Mee udang atau mee ketam antara yang menjadi pujaan pengunjung.. hehehe ..

image

Nak booking tempat , sila pm Kak Laila di Facebook dia.. hehehe .. Selalu cepat abis jualannya.. hehehe ..

2 ulasan:

  1. huihhhh memang teringin dowhhh....segan nak order sendiri...len kali tolong orderkan tau......hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.