Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 Januari 2015

Penangan telur ikan mayong D’Laila Sup Power !

 

Perghhh

image

Tak nampak ? Ok.. meh aku cerahkann skit dan kasi clear !

image

Haaaaaa.. Tu diaa ! Kali pertama aku makan telur ikan mayong ni ! Biasa makan ikan dia. Mak aku rajin buat kari ikan guna ikan mayong ni.. Haaa .. Sedap kooooo !! Confirm bertambah punya laa ..

Yang ni , kak Laila buatkan untuk wife aku. Ahaaa.. Kena booking awal awal sebabnya menu ni terhad ! Cepat abis koooo ! Ahaaa.. Wa cakap sama luuuu.. Lu lambat booking , hirup kuah asam tempoyak tu je laa.. Tu pun dah sedap ! Hehehehe..

Kebetulan masa aku makan di sana tadi bersama keluarga aku , ada blogger lain gak gi makan sana ! Siap tempat awal awal lagi telur ikan ni haa.. Hahahaha.. Cepat abis gituu .. Dan ada yang pulang hampaaa.. Telur abis ! Amboi.. semua datang nak makan telur ikan je kee ??

image

Apa pun.. sememangnya D'laila Sup Power menyajikan makanan yang sangat menyelerakan ! Ada macam macam kat situ wooo ! Mee udang atau mee ketam antara yang menjadi pujaan pengunjung.. hehehe ..

image

Nak booking tempat , sila pm Kak Laila di Facebook dia.. hehehe .. Selalu cepat abis jualannya.. hehehe ..

2 komen :

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

ikan moyong? baru dgr ni..

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

huihhhh memang teringin dowhhh....segan nak order sendiri...len kali tolong orderkan tau......hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI