Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 18 Julai 2016

Kandungan berusia 31 minggu sudah tapi..

 

Kalau ikut dari apa yag aku setting di aplikasi tu , kandungan wife dah berusia 31 minggu..

image

Tapi ada sedikit masalah. Wife dah cerita dalam entri yang dia karang sendiri di blog aku ni. Dah baca ? Haaa.. Kalau belum , sila gi baca sendiri , entri bertajuk Kolum Si Isteri: Bukan Masalah Darah Rendah.

Esok gi check up rutin di klinik kerajaan. Risau sebenarnya aku. Kalau wife masih lagi belum ok , confirm kena warded. Kalau kena warded , si kecik berdua ni ?? Adehh.. mau meleleh air mata wooo ..

Dah la sekarang ni , bila bangun je tidur .. terus cari mak dia kat bawah.. Kalau tak jumpa ? Aduhhhh ..

image

Terfikir sejenak aku.. camana la nasib budak budak yang kehilangan ibu atau ayah mereka sewaktu mereka kecil lagi ? Cam Zahra sendiri.. bila g umah atuk dia.. terus cari tok dia.. masuk dalam bilik. Dia tak tau tok dia kat wad masa tu.. hurmm.. Ni kalau mak dia ? Bukan sehari dua  kena tahan .. kalau kena tahan la. Mintak mintak tidak laa !

Baby menunjukkan keaktifan sekarang ni. Kalau tunjuk kat Zahra , dia tahu ada baby. Siap cium perut mak dia.. Huhuh.. Qhaliff , pon tau cuma dia ni ada poyo dia skit.. Tak menunjuk sikap prihatin tapi dalam diam , dia jaga ! Terutama bila bermain berhampiran dengan mak dia.. Huhu.. pesan kat adik dia…

Wife dah diberi cuti hingga Jumaat depan. Kalau tak ok lagi , kena cuti dan cuti lagi.. Pastinya budak budak ni dah kembali rapat ngan mak dia. Nanti nak kerja balik.. fuhh.. mesti payah ! Terutama aku.. hehehe..

Doakan segalanya selamat dan dipermudahkan.

4 komen :

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

Semoga dpermudahkan semuanya a.ben

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan... aamiin...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ameen...ameen...ameen..moga Allah permudahkan setiap urusan abg ben sekeluarga..

Wanie Masduki berkata... [Reply to comment]

wife abg ben lebih kurang saya..saya 30 minggu..kalau ikut due 21/9 ni..semoga dipermudahkan utk wife abg ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI