Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 30 Oktober 2016

Puashati shopping barang luar negara di BestOnlineShoppe !

 

Lama dah teringin tapi tak terbuka hati lagi nak memilikinya sehinggalah aku belajar betapa pentingnya sayur dan buah pada tubuh badan kita setiap hari !

Bayangkan.. selepas aku dapat tau , aku amalkan.. Mulut tak berbau dah walaupun tak gosok gigi. Kentut takda bau dan buang air besar pon senang ! Tak payah buat muka Jason King dah !!! Haaaa..

Nak beli dalam negara , mahal ! Kebetulan kat luar negara sekarang terutama di UK tengah sale ! Ada kawan tawarkan juicer pada aku. Katanya tengah murah sekarang. Waduhhhh ! Mau tak seronoknya !

Dan tak lama kemudian, sampai ke rumah aku ! Weeeee…. Terbayang , saleri + brokoli + bayam + lemonade + cayenne + pisang + epal – gula = jus kesihatan ! Setiap hari.. pagi dan malam ! Fuhhh ! Awet muda koooo ..

image

image

RM490 jer ! Aku dah order baby seat untuk anak aku ! Sini mahal koot.. huhuu.. Order kat mana ? Heee..

Nin diaaa.. Lengkap ! Atau follow je instagram dia untuk melihat produk produk terbaru atau akan datang.. : BestOnlineShoppe

image

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI