Kebetulan ???

Aku post semalam... tarikh 9/7/2019.  Saja saja post memandangkan ketiga tiga anak aku ada di rumah. Sorang demam dan sorang lagi main selang seli gi tadika. Pening pala ngan konsep persekolahan Zahra. Hahaha.. 

Post gambar ni ketika masing masing dok layan tv . Aku suruh Qhaliff amikkan gambar. Hee... Sebagai kenangan gitu. 


Dan dah jadi rutin aku setiap jam 12 tengah malam akan tengok Memori di tahun lepas dan sebelumnya..Saja nak recall memori tahun lepas. Dan aku terkejut. Gulp ! Apakah ini suratan atau kebetulan ? Huhuh.. Posisi sama.. Tempat sama dan orangnya pon sama ! 



Alhamdulillah. Ada la kenangan untuk anak anak nanti. Huhuh.. Qhaliff ? Heee.. Nanti post dengan dia lak.. 


3 ulasan:

  1. deva ju.. kadang-kadang perkara tu berlaku lebih dari sekali dalam hidup kita.. masyaAllah tabarakAllah..

    BalasPadam
  2. betul...kenangan untuk anak-anak

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.