Aizad di Skout ! Pulakkkkk ..

 

Apa la nak jadi dengan manusia skang ni .. Kot nak mengoda orang pon , guna la gambar sendiri ! Tak kira la muka cam kuda ke , cam beruang ke , cam lipan ke .. Jadilah diri sendiri ! Confirm awek akan nak punya laaa ..

Tapi yang ni , mamat ni dok bawak watak gay ! Dok goda lelaki pastu ajak jumpa ! Ya Allah .. Bagusnya perangai haaiii .. Aku nak report polis , polis banyak keje lain nak kena urus tapi yang ni pon bahaya woo ! Silap silap boleh jadi kes rogol , terpampang muka aku dalam Buletin Utama nanti ! Astagfirullah .. Mintak dijauhkan !

Buat rakan rakan .. Tolong yer.. Kalau jumpa malaun malaun yang guna gambar aku ( selain fb aku yang korang dah sedia maklum ) , tolong jangan layan .. Sila blocked …

Kalau makin teruk , mmg aku terpaksa buat report polis gak ..

5 ulasan:

  1. kan da cakap....baru je saya tulis dalam Entry tadi...

    BalasPadam
  2. Haishh..da byk kali nie Abg Ben kena..xbole jd nie..suke hati je gna gmbr org..amek tndkn Abg Ben tkt nnt melarat jenayah siber cmni..

    BalasPadam
  3. bahaya gak ni...mane tau ade yg tertipu kan..xpsl2 nama abg ben yg buruk...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.