Qhaliff tunggu besday daddy !

by - November 29, 2013

 

Takde sebarang sambutan. Sekadar makan malam bersama keluarga tercinta di tempat yang baru dan santai. Ekslusif bagi aku walaupun hanya berselipar dan aku yang membayarnya sendiri ! Hahahah .. Apadahal kan ? Duit aku , duit dia gak.. Duit dia , duit dia laaa.. Heee ..

Photo

Sekadar ingatan .. Tak lebih dari tu .. kan kan ? Hehehe ..

Qhaliff dan wife menunggu hingga jam 12 utk jadi orang pertama ucap selamat.. hahaha.. Tahun lepas , dia terlewat 6 jam ! Hahaha.. Tak kisah pon .. Cuma seminggu je la dia dibahankan sbb pasni dia punya turn lak.. hahaha ..

Hurmm.. Dah masuk 37 tahun .. ke 38 ? Huh .. 37 kot ? Hahaha .. Aku malas nak kira .. kang terkejut lak sbb nak cecah dah 40 ! Fuhhh.. gila laa… Sekejap je masa berlalu .. Tahu tahu dah nak 4 series !

Tapi dalam dunia blog ni , aku muda lagi. Masih terlalu banyak nak diperbetulkan dan diperbaiki .. huhu.. InshaAllah , aku akan cuba bagi yang terbaik lagi nanti .

Buat semua rakan rakan yang ucap selamat di FB , INSTAGRAM , BLOG dan sebagainya , jutaan terima kasih kerana ingat akan 30hb ni walaupun sebenarnya FB yang tolong ingatkan .. kan ? Hahaha.. Tak kisah laa.. janji ada ucap dari takde langsung kannnnn .. hehe ..

Terima kasih .. Semoga Allah berkati kita semua !

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

18 comments

  1. Selamat hari lahir abg ben yang still kacak !!

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Lahir Ben, moga hidupmu sekeluarga sentiasa di berkati dan dirahmati Allah SWT. Aamiin.

    BalasPadam
  3. selamat ulangtahun kelahiran abg ben..!

    semoga dipanjangkan suia, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah selalu..

    amin..!

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Lahir yg ke 37 or 38 ye abg ben.. moga panjang umur n dimurahkan rezeki.. happy2 selalu bersama qhaliff yg comel ni ye..

    BalasPadam
  5. happy belated birthday uncle b. still remember me? hoho. semoga menjadi suami dan bapa yang sukses di dunya dan akhirat. semoga tangan uncle b yang akan memimpin isteri dan anak ke syurga. aamiin.

    BalasPadam
  6. saye diingatkan pada dua tempat ,di blog qaseh dahlia dan fb .. saing dengan birthday si dia :3

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir abg ben..semoga hari-hari yang mendatang di bawah lindungan dan rahmat dari Allah swt..kirim salam kat Qhaliff :)

    BalasPadam
  8. Hepi besday..semoga abg ben makin sukses!!

    BalasPadam
  9. Selamnat Hari Lahir abg ben..
    Moga terus berkarya dalam blog, dimurahkan rezeki, dikurniakan anak yang soleh dan solehah dan bahagia hingga ke jannah..

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir abang ben
    good luck & success in future.
    capai impian yg belum dikejar.
    be a good husband , papa & blogger

    BalasPadam
  11. happy birthday abg ben ! may Allah bless you :)

    BalasPadam
  12. Happy birthday abg Ben.. May Allah shower u wit his blessings n happiness always.

    BalasPadam
  13. Happy birthday abg ben. Smg dipermudahkan urusan dunia akhirat.

    BalasPadam
  14. Salam... Happy birthday en. Ben....semoga sentiasa diberkati.

    BalasPadam
  15. assalamualaikum papa ben...selamat hari lahir semoga bahagia bersama keluarga dan moga sentiasa dibawah lindungan Allah selalu...:)

    BalasPadam
  16. Happy Birthday... Memang mcm best je orang wish kat fb tu walaupun fb yang tolong ingatkan... :) apapun kita berkongsi tarikh yang sama... cuma saya muda sikit. :P

    BalasPadam
  17. happy belated bday abg ben. ingatkan 18. hahahahaha xD

    BalasPadam