BEN ASHAARI dalam THE INFLUENCER

by - November 27, 2013

 

Akhirnyaa… baru boleh cerita kat blog .. Eh , boleh ke ? Boleh laaa sbb hari secara rasminya , THE INFLUENCER diwar warkan pada umum ! Heheheh .. Sebelum ni , biarlah rahsia walaupun mulut ni ringan je nak bercerita .. hehehe ..

Ok .. Bertempat di PJ Hilton , Petaling Jaya pagi tadi .. THE INFLUENCER yang ditaja oleh NOKIA dan LOWYAT.TV ni dirasmikan .. Hehehe ..

Apakah semua ini ? Hahahhaha .. Ok , aku malas nak cerita panjang dalam ni haaa.. Boleh ? Hahaha .. Apa kata korang gi tengok sendiri dan kenali mereka yang terpilih untuk season 1 ni .. hehehe ..

Satu pengalaman baru untuk aku … Sangat best apatah lagi rakan rakan blogger yang join sangatlah sporting dan mesra ! Tak de dok pilih kasih atau nak poyo poyo dalam ni .. Hahaha ..

Ok .. nak tengok trailer dan kenali peserta yang lain ? Marilah mariiii .. Klik http://lowyat.tv/theinfluencer/ ni haaa .. Huhuh ..

Terima kasih pada PersonEdge !

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

3 comments

  1. wahhh...makin glamer abah Qhaliff ni..
    tahniah abg ben, bangga saya tgk ada 2 wakil melayu dalam program ni..good luck!!

    BalasPadam
  2. wahhhhhhhhhhhhhh, abg ben ..... terbaik !

    BalasPadam
  3. Wahhh. Tahniah abg ben. Smga terus sukses!

    BalasPadam