Bila aku bukak pintu !

by - November 28, 2013

 

Dia tengah layan kereta dia ..

Pelan pelan aku bukak pintu .. Nak keluar ke depan.. Nak amik surat kat peti surat.

Dia dengar ..

Dia melangkah keluar .. Aku tutup balik .. Dia masuk balik ke dalam kereta dia .. Aku bukak , dia langkah keluar semula ..

“ Yaaaarrrrrhhhhhhhhh “ , Dia berlari sambil menjerit ! Takut kena tinggal sorang sorang dalam rumah .. Macam la selama ni kena tinggal !  Huh …

Dia sampai ke muka pintu dulu .. Pintu dibuka .. Dia punya happy seolah baru keluar dari penjara ! 

Boring sangat ke duduk ngan daddy neh ???

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

3 comments

  1. hahahhaa...dah terbayang ank2 kat umh sbb peel yg sama...hahahhaa

    BalasPadam
  2. tu biasa.. tengah2 leka main dia boleh tinggalkan mainan mengejar kita nak ikut.. hehehe..

    BalasPadam
  3. bdk2 biasalah tu...pantang tgk mak bpk nk kuar..msti nangis nk ikut...kih3x

    BalasPadam