Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Mei 2016

De’Xandra : Hadiahkan pada mereka yang teristimewa !

 

Ah , sudahhh.. Dah nak abis dah perfume aku ! Nak beli , beratus kott ! Dah la nak masuk Ramadan pastu Syawal. Aku nak berjimat cermat dah ni ! Kalau nak beli perfume , makan ratus gak ni ! Hurmm.. Yang murah , bau dia tak sedap !

Yer.. tu sangkaan aku la ! Aku dah terbiasa beli yang tak sedap bauanya. Aku berangapan , sebab harga murah walhal… bak kata seorang kawan , ada je yang sedap bauannya ! Cuma aku je tak tau !

Nak dijujurkan cerita.. baru baru ni, aku ditegur oleh seorang rakan di Instagram. Dia meminta aku review satu produk dan aku suruh dia whatsapp aku. Senang nak bercerita..

Dan… dia pon pos la kat aku produk tu.. Dia dah bagitau mengenai produk tu. Aku pun dah sedia maklum akan ‘kehangatan’ produk ni di media sosial tapi belum berjaya membuka pintu hati aku untuk membelinya..

Esoknya , sampai laaa itu perfume ! Wahh ! Teruja jap aku dibuatnya. Tak sabar nak bau perfume yang aku dapat tu. Apakah baunya seperti yang ‘dikecohkan’ ???

Aku dapat dalam kotak. Menurut agen yang menjual perfume tersebut , mereka yang membeli menerusinya , pakej lelaki perempuan akan dapat macam tu !

Aku bukak dan..

De’ XANDRA INSPIRED PERFUMES

image imageimage

image

image

image

Aku pun test sembur kat pergelangan tangan.. Hurmm. Wangi ke ? Yer , memang wangi ! Tahan lama ? Aku test sembur kat baju aku dan gi ke gym.. Workout selama 2 jam pastu g makan laksa  sarang 2 jam lagi.. Dan baunya masih ada !

Ini bermakna , aku tak perlu lagi la nak beli perfume mahal mahal kat shopping mall tu sebab De’ Xandra ni. Dikatakan mampu tahan 8 jam lamanya jika guna De’Xandra Inspired Perfumes ni.

Ada berapa bauan ??? Ada lebih 40 jenis bauan mengikut bauan perfume yang tekenal di dunia ! Klik gambar dan besarkan yer ! Hehehe.. Download atau save je gambar ni !

image

image

DE'XANDRA INSPIRED PERFUMES WANGIAN EDP YANG TAHAN LAMA MELEBIHI 8 JAM! WANGIANNYA SETANDING PERFUMES ORIGINAL.

Menurut Macik Enn ( agen De’ Xandra ),

“ De'Xandra diinspirasikan dari jenama wangian antarabangsa dan ianya membantu anda mendapatkan wangian jenama yang terkenal & terlaris di pasaran dengan harga mampu milik!

"Wangian Terbaik No 1 Malaysia"

KEISTIMEWAAN DE'XANDRA INSPIRED PERFUMES

  1. Tahan lebih lama dengan harga rendah - Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah ketahanannya. De'Xandra tahan lama melebihi 8 jam dengan harga yang rendah.
  2. Boleh dibawa solat - Walaupun sudah berkali-kali ustaz, ustazah dan pihak Jakim mengesahkan alko-hol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya. Oleh itu, kami mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol De'Xandra terbaik dari ekstrak tumbuhan. Alko-hol De'Xandra ialah dari ekstrak tebu dan ianya boleh dibawa solat.
  3. Boleh bawa travel - Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh dibawa hand luggage dalam penerbangan, ringan serta mudah dibawa. Dengan kandungan 35ml, De'Xandra membantu ramai orang untuk membawa De'Xandra terbang bersama.

CIRI-CIRI LAIN YANG ADA PADA DE'XANDRA

1) 35ml, EDP perfumes

2) Mudah dibawa travel

3) Produk bumiputera

4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam

5) Setanding produk antarabangsa

6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling dicari penggemar perfumes

7) Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia

Bagi anda yang ingin lihat keberkesanan De'Xandra, anda boleh rujuk link laman web De’Xandra di bawah. Memang banyak sangat testimoni De'Xandra!

Web : www.dexandrareview.com

atau ke :

Instagram : www.instagram.com/aiennadia.galleries

FB pages : ww.facebook.com/rahsiaharummewangi (MinyakWangi4u)

OnlineShop : www.aiennadiagalleries.shoppy.my

WhatsApp : +6018 240 8564 “

 

Harga ? Heheehe.. Murahhhh sungguh la bagi aku ! Biasa beli perfume mesti lebih dari RM100 ! Tapi yang ini , di bawah harga bajet aku sama sekali !

Harga De’Xandra :

1  Botol – RM65

2 Botol – RM120

* Harga tak termasuk pos yer !

Kan ? Haaaa..  Apa lagi ? Beli untuk diri sendiri atau hadiahkan pada kengkawan yang anda sayang mahupun teristimewa.. Kot la terlupa hadiah harijadi.. belikan je perfume De’Xandra ni.. abis cerita ! Mesti suka punyaaa !

21 komen :

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Setuju.. dah 3 kali repeat order wangian issey miyake.. lebih kuat bau dan tahan lama dr original

Noor Hayani binti Haji Yusuf berkata... [Reply to comment]

Teringin nak dapatkan gak perfume De’Xandra.. sebab ramai gtau kata wangi dan tahan lama.. abg ben nak blanja Yanie tak ?hihihih

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

boleh la beli untuk buat hantaran kawen nanti. jimaat bajet.. Ehhh..heheh

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

Wahhh bestnyaaa kalau dapat niiii... apalagi kalau org tersayang dapatkannn

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Guna juga perfume ni. Bau dia wangi dan tahan lama. Memang terbaik.

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Macam tau2 je perfume dah habis kan??? Dah faji pulak ni!!!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

memang wangi bauan dexandra ni ... lisa pakai.. suka bau floral tu

Bonda Zahra berkata... [Reply to comment]

Macam best ja, tggu anniversary lah hjg tahun ni jadikan hadiah utk suami;)

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

dr hari tu mmg plan nk beli. tp xtau nak decide yg mana satu. banyak sgt. adeh

Shahkhairul Nizam Ramli berkata... [Reply to comment]

Perghhh

Makan Wangi Kenyang dapat la.

Usya aweks

Akmal Rusydi berkata... [Reply to comment]

saya ni bukanlah penggemar minyak wangi pun. tapi disebbakan fenomena de'xandra terbeli jugaklahperfume ni. Mula satu je. sekarang dah ada dua. Rasa macam nak tambah lagi. Tapi yang tak bestnya saya tak boleh pakai kat pergelangan tangan atau kat atau kat kulit jadi gatal..terpaksa sembur kat baju je la

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

ramai ckp best..belum try lagi..tp nak cari bau ros..

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Salam Hai...

Dah Beli minyak wangi Dexandra mmg sedap suka bau dia... haruman kekal dari pagi hingga ke petang..

Mohd Azfar berkata... [Reply to comment]

boleh jd dropship dak?

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

tgh gigih nak habiskan perfume yg ada ni.
teringin betul nak pakai perfume dexandra ni.
ramai cakap perfume ni best !


jom singgah sini pulak ^.^

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Ben !!!! Belanjeeeeee >_<

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

samalah ...tak pernah nak cuba perfume yg howt2 nih....jual satu set camtu memang boleh jadikan sebagai hadiah.....

tq hadiahkan kat saya...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Cantik plak dia packing camtu, buat hadiah kat pengatin pun sesuai. Harga pun tak mahal tu

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

tudiaaaa ramainyaa komen huhu

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

semua suka dengan minyak wangi ni..huhuu..

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

wah....bokeh berjimat ni.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI