Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 Oktober 2016

Travel kit dari Cosmoderm , memang berguna sangat !

 

Jap lagi nak gi Phuket. Cuaca kat sana , tak menentu seperti di Malaysia ketika ni.. rasa aku. Di usia begini , penjagaan kulit amatlah penting buat aku. Setiap inci kulit perlu dibelai sebelum kita kehilangannya !! Kang dah buruk , baru sibuk nak jaga.. haa !

Aku kena dah banyak kali. Travel tak bawak set penjagaan kulit seperti pencuci muka , pelembab siku , tumit.. pastu takda  pelindung dari cahaya matahari ! Aduh… abis terbakar kulit muka aku !

image 

Pastu bila banyak berjalan.. kaki lenguh ! Bahu pon lenguh sebab dok pikul beg yang berat ! Kalau muda lagi , mungkin ok laa.. kalau dah berusia ? Cam… awak  ! Haaa.. Aku yang gi gym ni pon leh terasa sengal woooo.. Nasib baik ada Deep Heat Lotion. Memang bagus losyen ni.. Aku tidur malam , satu kat leher.. kalau seharian stress , inshaAllah akan longgar balik urat urat leher. Bangun tidur , inshaAllah rasa sedap sangat !

Nak gak ? Gi beli kat www.cosmoderm.com.my. Pilih je mana mana produk yang korang nak. Memang aku amat syorkan laa.. Kena pulak produk ni memang dah dipercayai ramai. Bukan baru buat semalam.. Berbalas tahun dah wooo !

image

Sebarang pertanyaan , jangan tanya aku.. hehehe.. Sila telefon Careline di 1700 815 495 ( Call on Mon - Fri : 10am – 5pm ).

Nanti aku cerita lagi kebagusan Deep Heat Lotion tu ! Bagus woo !

7 komen :

PERMATABIRU berkata... [Reply to comment]

comelnya travel kit nie..nak satu haha

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

ok mmg nak grab..

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

travel kit tu takde jual kat web... emmm..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

memang bagus, travel pun Ynaie bawa tua. Lagi2 yang produk Deep Heat Lotion bila lenguh berjalan pun yanie guna tu..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

cosmoderm memang terbaik

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Kalau ada 1 memang senang nak bawak pi mana-mana?
berapa harag ravel kit ni yea

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Deep heat lotion tu mmg besttt

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI