Qhaliff minat Sony Xperia Z3 ??

by - Januari 16, 2015

 

Bersungguh dia mintak handphone aku.. Aku kasi wife punya , dia tak nak ! Wife punya Xperia Z2 , aku punya yang lama .. Pelik pulak tak naakkkk ..

Hurmm.. Bila bagi aku punya , bersungguh dia amik dan main jauh jauh ..Yang bagusnya , dia tak amik kalau aku tak bagi melalui tangan aku sendiri ! Dia pegang tangan aku , suruh amik handphone pastu bagi kat dia..

Tapi dia nak main sangat ke ???

image

Taakkk ! Dia nak tarik perhatian aku ! Dia amik pastu ajak main dengan dia dan handphone tu , di tangan dia ! Kalau dia amik phone wife , dia sorok dalam baju dia !

“ Manaa?? Manaaa ??? Hilangggg.. “. Padahal terang terang dia dok pegang handphone dalam baju dia haaa..

Perlukan perhatian ? Hurmmmm ..

You May Also Like

4 comments

  1. mungkin dia rasa agak tersisih.. jadi dengan cara ni dia nak tarik perhatian mummy dan daddy..

    BalasPadam
  2. Dia nak berkawan rasanya.. tp adik dia kecil lagi.. jadi, ajak daddy la.. betul x qhaliff? :)

    BalasPadam
  3. Lama tak singgah sini, Qhaliff jeles kata zara ke nie?

    BalasPadam
  4. Lama tak singgah sini, Qhaliff jeles kata zara ke nie?

    BalasPadam