Berkesan ke Minyak Raja Buaya untuk lelaki ?

by - Februari 03, 2022

 Amaran : Untuk mereka yang dah berkahwin atau bakal bernikah saja. 

Hurm... panjang cerita ni ! Hahahaha... Camana nak mula eh ? Sebenarnya, ramai je lelaki yang dah berkahwin ada masalah atas katil ni. Banyak punca mahupun faktor. Layu dengan pantas. Cepat pancut. Tak mengembang dengan jayanya atau sebagainya. 

Apa kesannya ? Jangan pandang ringan ! Mood rumahtangga pun bergantung pada hubungan seksual ni. Baru bertarung , dah tewas ! Isteri belum puas.. suami dah berdengkur ! Haaa... Sekali dua boleh dimaafkan lagi. Tapi jika dah selalu... hurm.. isteri makan dalam ! Tu yang isteri asyik mood ke laut dalam jer. Huhuh.. Isteri mana nak cerita semua ni kat suami dia. Kang risau suami kecil hati. Kan kan..

Solusi terbaik... memang jumpa pakar ! Tapi ada yang tak nak jumpa pakar terlebih dahulu. Nak cuba cara orang dulu dulu. Sebolehnya tak nak makan ubat ubatan ni. Nak mengurut atau guna cara kampung. Mesti ada jalan keluar. 

Di pasaran... ada macam macam jenis ubat ada dijual. Aku pernah buat review beberapa jenis produk. Yang makan mahupun yang sapu. Dari minyak hinggalah ke sabun. Berkesan ke ? Benda ni kau kena amalkan selalu. Pakai sekali dua , memang payah nak nampak kesan dia. Tapi jenis yang makan ni , kena hati hati. Silap gaya , boleh mati ! Haaa.. tu je la nasihat aku. Kena dapatkan nasihat doktor korang dulu terutamanya yang ada penyakit seperti tekanan darah tinggi , jantung mahupun buah pinggang. Jangan main balun jer ! 



Minyak Raja Buaya ni aku dah cuba banyak hari dah. Bukan sehari terus nampak kesan. Kita cuma perlu sapu dan usap jer. Kalau tau mengurut skit skti tu, lagi bagus. Haaa.. Aku ada la gak cuba. Hahahaha.. Menjadi ke ? Masa guna tu, memang nampak la kesan dia. Dan jika nak guna sebelum ke ranjang tu , sejam sebelum pertarungan berlangsung. Eh.. hahahaha.. Maaf yer. Terseksi lak ayat. Tapi itulah realitinya. Ada yang bertanya gitu. Kandungan yang dicampur dengan Gambir Sarawak dan Minyak Lintah ni, memang nampak la masa ni. Haaa.. Apa dia ? Tu korang kena cuba sendiri la. 

Aku nak cerita panjang panjang pun , nanti nampak over claim lak ! Huhuh.. Kalau korang ada masalah cam naiknya tak begitu padat , lembik cepat , layu di hujung mekar , atau nak kasi lagi panjang.. haa , boleh la guna Minyak Raja Buaya ni. Tapi , jangan ingat sekali dua guna dah nak terus power rangers terutamanya nak ala ala size tak hengat dunia punya ! Menda ni kan otot.. kita kena rajin la urut dan kasi makan elok elok. Serupa biceps laa. Darah jalan elok.. tak tersumbat.. padu laa ! Panjang tapi lembik pun tak guna. Keras tapi takda skill pun tak guna gak ! Haaa..


Selain tu , korang kena jaga makan juga. Makanan yang mampu lemahkan tenaga batin ! Apakah tu ?? Malas nak cari kat Internet ? Membaca amalan yang mulia. Kalau kita rajin membaca, lagi banyak ilmu dan info kita dapat. Maka , lebih baik baca sendiri bab ni. Bagus. Nanti korang kata.. Ooo.. baru tau ! Contohnya ayam tak bagus untuk lelaki ! Soya pun ! Eh ? Dah kenapa lak ? Ha.. tu sebab aku suruh baca sendiri..Ada 5 makanan yang boleh lemahkan batin lelaki.  Korang boleh baca di SINI

Ada 11 makanan atau lebih.. yang bagus untuk kuatkan atau merangsang nafsu lelaki ! Haaa.. Ayam pun ada ! Eh ?? Tadi kata tak bagus ? Sebab tu aku kata... baca ! Haaa.. Kalau kita rajin baca.. kita gak dapat manfaat ! Jangan suka menonton jer. Nanti terlepas dengar. Salah dengar ! Haaa.. baca, korang boleh mengulangnya semula pastu fahamkan dan bertanya selepas tu pada pakar. Gitulah.. Korang boleh baca bab pemakanan yang sesuai tu di SINI

Kesimpulan.. berkesan ke ? Bagi aku, YER !  Info lanjut pasal Minyak Raja Buaya ni , korang boleh baca serta tempah terus di: https://minyakrajabuaya.asia/














You May Also Like

0 comments