Melepak ngan blogger berempat .. - BEN ASHAARI

Melepak ngan blogger berempat ..

 

Seperti biasa .. Bila aku balik ke Kelantan dan aku update dalam blog lalu ada la yang berbunyi begini ..

“ Alaa , abang Ben .. Nape tak buat gathering ? “

Atau paling best ..

“ Jemputlah ke rumah .. “

Hehehe .. Peramah sungguh noooo .. hehe .. Tak kisah la.. Beramah mesra orang kata ..

Dan seperti yang aku dan kawan aku rancang , nak ajak blogger serta rakan maya yang lain bertemu muka kat KB Mall .. Saat yang dinanti , tiba .. dan yang hadir adalah rakan blogger lelaki saja . Hehehe.. Manakala Ustad Jiji terpaksa balik kerana dapat panggilan kecemasan sewaktu dah tiba di KB Mall .. Tak mengapalah ..

Terima kasih pada bro Erad Fadli , Syazwan dan Wan Zul kerana sudi berjumpa untuk merapatkan lagi silatuhrahhim .. Terharu aku gak sbb sudi turun mai jumpa untuk berbual gitu ..

 

Bergambar bersama bro Wan Zul dan Syazwan .. Hehehe.. Sebenarnya , aku lagi suka sikit yang datang sbb senang nak berbual dari ramai yang datang tapi wat hal masing masing .

Dengan bro Eraz tak sempat bergambar. Apa pun , hari ni aku dapat pelbagai maklumat dari mereka yang berlainan bidang dan pengalaman hidup .. hehe .. Thanks bro !

5 ulasan:

  1. wah best oo!!! lain kali maw join la boleh? Hahaa dari Sabah sampai sana...wooo...hahaha

    BalasPadam
  2. kehkeh.
    ada pun gambar dengan qaliff!.
    thanks!

    bro, link wan zul mana ye?

    BalasPadam
  3. wah...bestnya.. itulah best nya jadi blogger ni, kita boleh kenal ramai orang. dan kemana2 kita pergi, kita boleh dapat kawan..

    BalasPadam
  4. Assalmualaikum.. Semalam tak sempat nak bergambar sebelum balik.. :-)

    BalasPadam
  5. seronok bila kenalan kita semakin bertambah kan.. ;)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.