Jumpa BONI KACAK .. - BEN ASHAARI

Jumpa BONI KACAK ..

Perghh . Dasat eh nama .. Biasanya dia rajin singgah blog aku dan tinggalkan komen .. Tak sangka lak ari ni boleh bersua muka .. hehe .. Kecik dunia eh ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

21 ulasan:

  1. slalu terjah boni kacak ni...

    BalasPadam
  2. waaaa . best laaaaa , dapat jugak ke temu pakcik Boni tu dengan ben !! hohoho .;p

    BalasPadam
  3. ehh , kejapp . pinky mommy pun ada laahh ... best nyeee~~

    BalasPadam
  4. dia yang bertopi kat belakang kan?

    bro ben ada balik jugak kampung kat kelantan kan?.

    try singgah entry ni..nak suggest, makanan mnarik di Kelantan.

    http://www.syazwancdm.blogspot.com/2012/10/makanan-menarik-di-kelantan.html

    BalasPadam
  5. untung dapat jumpa abg ben :)

    BalasPadam
  6. wahh en boni dh jmpa abg ben.hehe..mmg rjin en boni ni.hihi

    BalasPadam
  7. wahhhh...mmg kecik betul dunia...

    BalasPadam
  8. assalamualaikum en.ben...wah seronoknya dpt jumpa Boni Kacak...:)

    BalasPadam
  9. ahahahaha... untungla boni kacak dpt jumpa bro ben... ^__^

    BalasPadam
  10. adakah yg bertopi adalah gerangannya? sebab topi tu ajelah yg dpt cover kepala dia yg da licin tuh!

    BalasPadam
  11. hahahahaha dia kelakar sgt dak boni ni..tp nampak kecik sgt duk sebelah pok beng huhuhu

    BalasPadam
  12. eh..hahahaa..thanks bro... blushing2 pipi ni.hahahahaha

    BalasPadam
  13. haha boni...blushing ke??ekekeke..naik lah saham mu....

    BalasPadam
  14. wah..nanti femes la abg boni.haha.
    bertuah dapat jumpa abg Ben ye

    BalasPadam
  15. Assalam, ceh...ceh..ceh... Boni, apasala koe dekat belakang tu... patutnya koe kat depan, tunjukkan sikit kekacakan koe tu... hahaha... malu2 plak koe erk... hehehe

    BalasPadam
  16. sronok bila blogger hebat2 dh berjumpa..

    BalasPadam
  17. Dah lama dengar nama ben ashaari, akhirnya di Sky Lobby dapat bertemu orangnya.

    BalasPadam
  18. Eh abg ben. Nampak boni pon kecik jer kat belakang tu hejeee

    BalasPadam
  19. bonikacak mmg kacak.. pastu suara dia kalau nyanyi sgt superb!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.