Bila memandu tu...beringat sedikit !Untunglah ada yang tolong berikan 'signal'. Kalau memandu sorang ? Sapa nak tolong berikan ? Haaa... Didik diri kita ketika memandu.. walaupun takda kenderaan mahupun di jalan yang lengang , berikan juga 'signal' kerana mata kita bukan boleh pusing kepala kita..depan belakgn dan tepi ! Ada sudut yang kekadang kita tak perasan dan rupanya ada makhluk di situ ! 

Gunakan batang signal tu ! Ianya bukan perhiasan untuk kenderaan kita.

1 ulasan:

  1. sama-sama beringat dan amalkan gaya pemanduan yang betul.

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.