Buka puasa dengan suasana damai di BBQ KL Lamb Kemensah ! - BEN ASHAARI

Buka puasa dengan suasana damai di BBQ KL Lamb Kemensah !

Menarik ! Sejujurnya aku jatuh cinta dengan suasana di BBQ Lamb Kemensah ni , sejak pertama kali aku tengok gambarnya viral di media sosial. Kemudian aku ke sana , sekali. Pastu gi lagi. Hahahaha.. Memang best weh ! Kaki dalam sungai. Ikan gigit gigit jari kita. Hahahaa... Pastinya , makanan sedap woooo ! Serius.. sedap wooo ! Boleh baca di entri BBQ Lamb KL Lamb Kemensah memang berbaloi kalau tak percaya. 

Dan buat pertama kali setelah big boss BBQ KL Lamb Kemensah umumkan...  mereka boleh berbuka puasa di sana , di dalam air ! Bukanlah menyelam sambil makan gitu.. Sama je la. Kaki dalam air jer. Tapi malam kot ! Pergh.. Lepas solat Maghrib , makan sambil main air gitu. Auch.. I love u bebeh. Eh.. Hahahaha.. 

" Pertama kali dalam sejarah, nikmati berbuka puasa didalam suasana kampung dgn masakan barbecue serta pada mereka yg mahu berbuka di dalam sungai 6pm~10pm. "

Sejujurnya.... mereka yang inginkan kelainan , disyorkan mencuba kelainan ni. Sesekali tukar angin gitu , kan ? Hee..



Antara menu menunya... 








*****NOTICE*****

Waktu Operasi  di bulan RAMADAN

Tarikh : 6May~2June 2019

Masa : 4pm~6pm. River Dining /  6pm~10pm. Berbuka Puasa. (river dining/Riverside dining)

Kepada yg bukan beragama Islam, anda masih boleh lagi river dining 4pm~6pm setiap hari.  Untuk tidak menghampakan keluarga anda, sila buat tempahan seawal yg mungkin. Sila wasap.my/60122114100.


4 ulasan:

  1. Best suasana macam ni.Terasa berada di kampung.Bunyi air mengalir tu yg awesome.Pandai owner cari lokasi

    BalasPadam
  2. Pernah makan kay sini. Memang suasana nya tenang nyaman. Makanan pun sedap!
    Aben.. . Lanjer please....

    BalasPadam
  3. Bestnya suasana kat sini .. tenang jer makan sambil menikmati ketenangan ..

    BalasPadam
  4. Tak pernah lagi ke sana. Tapi rasa mcm best je makan sambil kaki berendam dalam air :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.