Pencuci muka yang sesuai untuk remaja.

by - Mac 02, 2022


Keluar seketul dua jerawat ! Muka dah nampak cam bengkak.  Segan nak mengadap orang. Kalau kena jerawat batu, adoilah... naya ! Punca ? Banyak faktor.  Yang pernah berlaku pada aku, seperti salah makan , udara kotor pastu tak cukup tidur ! Mulalah keluar seketul seketul.  Tapi syok kan ? Boleh picit. Meletup jerawat. Nak lagi syok , siap bau lagi ! Hahahha.. Caittt.. Pengotor ! 

Pastu mula la menyesal. Muka berparut. Ada kesan darah. Cari pencuci muka. Cuba dah macam macam. Yang keluar kat tv punya jenama pun dah cuba. Tak sesuai. Makin naik ada la. Haih... nak gi buat facial, duit wo ! Kita remaja masa tu. Naya naya... 

Tu dulu la.. Sekarang ni ada pelbagai produk dah. Cuma nak tau produk mana yang bagus dek kerana kandungannya yang bagus! Bukan saja mampu menjaga muka tapi nak juga produk tu Halal dari segi bahan dan juga kualitinya. 

Dah cuba pencuci muka Azyma Care ? Serius bagus sangat ! Kalau korang jenis gunakan motorsikal ke sana sini , lepas selesai urusan , cucilah muka dengan Azyma Care ni. Jerawat nak muncul pun, boleh letak je Azyma Care ni. Biarkan beberapa minit. Kalau nak tidur , biarkan sampai pagi. Nanti boleh nampak kesan dia. Menjadi pada aku la. Biasanya kalau aku salah makan , terutama yang ada kacang goreng..memang akan terus naik jerawat batu. Tak perasan punya pasal. Surut terus jerawat tu lepas letak Azyma Care. 

Apa kelebihan pencuci muka Azyma Care ni ? Hurm.. aku cerita kat korang ni sebab produk ni bagus. Tu jer. Banyak dah produk aku try. Tapi bila melibatkan Azyma Care ni, ramai kawan kawan yang dah cuba.. berpuas hati ! Sebab tu aku kasi tau korang. Kang kata aku simpan sorang sorang. 

Ok.. kelebihan dia ? Pertama sekali.. bahan yang ada dalam tu ialah Clay atau tanah liat Kaolin. Pastu ada ekstrak BOTANIKAL seperti Lavender, Aloe Vera, Cucumber dan Chamomile yang 100 peratus diluluskan oleh pakar kulit dan untuk menambahkan seri muka , mereka menambah Royal Jelly dan Bee Propolis Kelebihan Royal Jelly ialah susu yang mana hasilkan oleh para koleni lebah madu sebagai makanan untuk ratu lebah ini kaya dengan nutrisi untuk menyokong tumbesaran & kesihatan ratu lebah.

Haaa.. sebab tu muka aku jambu jer !  Hahaha.. Ok ok.. kalau nak tau atau nak order dengan mudah.. korang whatsapp terus je ke nombor ni. Aku tau.. korang malas nak isi form kan ? Nak whatsapp dan bayar. Selesai masalah ! 

Oh ya.. alang alang beli pencuci muka.. jangan lupa beli sekali gel mandian Azyma. Cuaca panas lembab skang ni , bikin kulit jadi gatal. Cubalah guna Azyma.. inshaallah berkesan sangat ! 

 

You May Also Like

0 comments