Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Ogos 2014

Berebut remote Astro ?

 

Hurm.. dah pandai dah skang ni ! Bila tengok perangai dia satu demi satu , teringat dia masa kecik dulu yang tak tau apa apa langsung. Setiap perkembangan , segalanya dalam  kepala otak kita.. Ianya memori indah !

Sekarang ni , mmg mencabar.. kekadang tu mmg geram giler la kat dia ! Sebenarnya perangai dia tu cute .. cuma kita yang dalam keadaan stress ni membuatkan rasa amarah tu hadir ! Kena kawal perasaan tu betul betul.. Kalau tak , anak boleh jadi mangsa..

Semalam , dok pusing pi pusing mai nak cari cerita best , terpasang la cerita Tokak tuuu.. Yang part si setan tu keluar dari laut.. Qhaliff ternampak .. Ternganga  mulut dia .. Paham ke dia ??? Hurmm..

Aku ubah ke rancangan lain.. Dia pandang aku ! Pastu cakap apa tah… dan rampas remote kat tangan aku.. Dia main tekan jer.. nak cari cerita tadi .. huhu …

Aku mampu gelak besar jer .. Hurm… dah besar dah dia .. Cara nak letak laptop pon dah tiru cara aku.. Hurm… Hurmmmm…

7 komen :

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

haha..comel lah Qhaliff..

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Hahahhaa makin cerdik dah.... cerdik macam baba dia.. ahaks

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

jadi blogger macam abg ben jugak nanti nih. :D

~Hanie Ladyhlomanie~ berkata... [Reply to comment]

hehehehe sikit2 mestila kne ikut prangai ayahnye.. mana perginya kuah kalau bukan ke nasi kan? heheheh~

Wada Harun berkata... [Reply to comment]

Amboi. Besar nnti nak jd blogger jgak kot mcm abg ben :D

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

ada gaya bakal jadi blogger hebat mcm daddynya

ruqayya berkata... [Reply to comment]

Hahahaha!! Comel je dia!

Aunty doa moga jadi anak yang soleh! Aminnn

Ruqayya just wrote......... Kalender 2015: Mari rancang percutian !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI