Berebut remote Astro ?

 

Hurm.. dah pandai dah skang ni ! Bila tengok perangai dia satu demi satu , teringat dia masa kecik dulu yang tak tau apa apa langsung. Setiap perkembangan , segalanya dalam  kepala otak kita.. Ianya memori indah !

Sekarang ni , mmg mencabar.. kekadang tu mmg geram giler la kat dia ! Sebenarnya perangai dia tu cute .. cuma kita yang dalam keadaan stress ni membuatkan rasa amarah tu hadir ! Kena kawal perasaan tu betul betul.. Kalau tak , anak boleh jadi mangsa..

Semalam , dok pusing pi pusing mai nak cari cerita best , terpasang la cerita Tokak tuuu.. Yang part si setan tu keluar dari laut.. Qhaliff ternampak .. Ternganga  mulut dia .. Paham ke dia ??? Hurmm..

Aku ubah ke rancangan lain.. Dia pandang aku ! Pastu cakap apa tah… dan rampas remote kat tangan aku.. Dia main tekan jer.. nak cari cerita tadi .. huhu …

Aku mampu gelak besar jer .. Hurm… dah besar dah dia .. Cara nak letak laptop pon dah tiru cara aku.. Hurm… Hurmmmm…

7 ulasan:

  1. Hahahhaa makin cerdik dah.... cerdik macam baba dia.. ahaks

    BalasPadam
  2. jadi blogger macam abg ben jugak nanti nih. :D

    BalasPadam
  3. hehehehe sikit2 mestila kne ikut prangai ayahnye.. mana perginya kuah kalau bukan ke nasi kan? heheheh~

    BalasPadam
  4. Amboi. Besar nnti nak jd blogger jgak kot mcm abg ben :D

    BalasPadam
  5. ada gaya bakal jadi blogger hebat mcm daddynya

    BalasPadam
  6. Hahahaha!! Comel je dia!

    Aunty doa moga jadi anak yang soleh! Aminnn

    Ruqayya just wrote......... Kalender 2015: Mari rancang percutian !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.