Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 Ogos 2014

Jom Shopping kawan kawan !

 

image

Terkejut ? Rilekss … Murah ? Rilekssss .. heehehhe …

image

Rambang bijik mata ? Yer .. aku tau…. aku pun ! Hahahahah .. Tapi aku nak pakai camana kan ? Heehee… Wife ? Nanti dia order sendiri laa..

sila ke web http://www.crazybeautysale.com/ terlebih dahulu. Ok… aku rasa korang lebih bijak dari aku bab ni kan.. Jenama So Susan dan Jelly Pong Pong ni rasanya ramai dah kenal kan ? Ok .. berminat nak beli ? Stok terhad ni.. Dibuka khas untuk rakan BA saja.. Kalau bukan rakan pon boleh je beli.. asalkan bayar.. hee..

Camana nak beli ? Mula mula klik mana mana pakej set yang korang nak.. Contohnya #2 .. klik pakej tu kemudian klik ADD TO CART ..

image

Kalau dah abis memilih barang .. sila ke bahagian atas web dan akan nampak di bahagian Cart ada nombor.. Tu tandanya korang dah pilih dan tunggu nak bayar jer ..

image

Klik Checkout !

image

Isi ruangan kosong tu yer.. Bila dah diisi , akan keluar berapa bayaran penuhnya .

image

Pastu …. pastu…. isi butiran peribadi anda dengan tepat yer ! Kang barang tak sampai lak ..

image

Pastu SUBMIT ORDER ! Selesai part order barang ..

image

Cara pembayaran ..

image

Pastikan nama , no akaun tu betul yer …

MAYBANK ( Lim Kah Yoong - AC NO: 114495002529 )

Kemudian  email slip kepada crazybeautysale@gmail.com dengan subject : kelabblogger ( nama ) . Jangan lupa letak ‘KelabBlogger' & nama’ agar melayakkan korang untuk memenangi lucky draw iaitu Samsung Tablet ( dalam masa 4 hari saja .. sehingga 31hb Ogos ! )

Pastikan segalanya betul yer. Simpan bukti pembelian untuk memudahkan urusan ..

2 komen :

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

alamak...barang pompuan jer ni..

ezan berkata... [Reply to comment]

Bro ben, nape website tu dh xde ek?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI