Keselamatan diutamakan bila di negara orang !

 

InshaAllah , esok gi France.. Lokasi , Paris dan Toulouse.. Tujuan ? Untuk ke kilang Airbus. Kenapa sana ? Sebab ? Nanti aku cerita kalau ada wifi di sana nanti eh .. heee…

Persiapan terakhir.. Beli ‘porch bag’ ni… Semua leh letak setempat dan berada dikedudukan yang selamat.. inshaAllah .. Kamera dslr Sony Alpha 5000 pon leh letak dalam tu jer.. tak yah nak usung banyak bag ..

Kat mana beli ? Ikutkan kalau beli online , lagi murah tapi tak sempat dah .. Aku beli kat butik Traveler di Alamanda.. Harganya ? Hurm.. ok laa.. Ada jaminan setahun dua .. Hee..

Hurm.. lain lain ? Rasanya takde la sangat kot.. Aku nk gi pon untuk seminggu je.. Bukan nak terus menetap kat sana.. Yang penting , apa yang aku nak bawak balik ! Haaaa… Hehee..

5 ulasan:

  1. semoga selamat pergi & selamat kembali. amin..

    BalasPadam
  2. Makanan pun mesti ambil kira tau abg ben..berhati hati..

    BalasPadam
  3. Moga selamat pergi balik ya Ben. Ameen

    BalasPadam
  4. Moga selamat pergi dan slamat blk

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009