Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 10 Ogos 2014

Keselamatan diutamakan bila di negara orang !

 

InshaAllah , esok gi France.. Lokasi , Paris dan Toulouse.. Tujuan ? Untuk ke kilang Airbus. Kenapa sana ? Sebab ? Nanti aku cerita kalau ada wifi di sana nanti eh .. heee…

Persiapan terakhir.. Beli ‘porch bag’ ni… Semua leh letak setempat dan berada dikedudukan yang selamat.. inshaAllah .. Kamera dslr Sony Alpha 5000 pon leh letak dalam tu jer.. tak yah nak usung banyak bag ..

Kat mana beli ? Ikutkan kalau beli online , lagi murah tapi tak sempat dah .. Aku beli kat butik Traveler di Alamanda.. Harganya ? Hurm.. ok laa.. Ada jaminan setahun dua .. Hee..

Hurm.. lain lain ? Rasanya takde la sangat kot.. Aku nk gi pon untuk seminggu je.. Bukan nak terus menetap kat sana.. Yang penting , apa yang aku nak bawak balik ! Haaaa… Hehee..

5 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

semoga selamat pergi & selamat kembali. amin..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Makanan pun mesti ambil kira tau abg ben..berhati hati..

♪♪ AuniFz ♪♪ berkata... [Reply to comment]

nak fridge magnet! ^_^

rinduan citarasa berkata... [Reply to comment]

Moga selamat pergi balik ya Ben. Ameen

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Moga selamat pergi dan slamat blk

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI