Garang atau manjakah Zahra ini ?

 

Bila dia garang , dikatakan oleh kawan baiknya inilah wajah ibunya ketika dia serius ! Ahaa.. Aku tak nafikan.. Keningnya mampu bersambung bila serius ! Tu belum part bincang mengenai perkara serius .. Kening tu dah boleh jadi Tranformers.

image

Tapi bila dia senyum.. Ramai kata macam aku ! Manis melecas gitu ! Aku berusaha menafikan tapi mereka tetap kata gitu.. Ok la , aku terima la akan hakikat gitu. Barulah aku tau , senyuman aku begitu manis sekali.. Patut la masa aku kecik dulu , ramai akak akak berebut nak dukung aku.. Iskh.. nasib baik zaman tu takde lagi blog ! Kalau tak , sah sah bapak aku cerita pasal aku jer sepanjang hari.. Hurmm.. kan ?

image

Hehehehe… gurau jer.. dua dua rupa wife ! ( Saja jaga hatii ) ..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.