Siapa yang patut beralah ?

by - Februari 06, 2015

 

Zahra tak tdo tdo sehingga jam 2 pagi ! Wife dah terlalu penat.. Dia bangun seawal 4-5 pagi setiap hari untuk uruskan makan pakai anak anak dia.. Aku lak , tidur lewat setiap hari gak.. Bangun awal. Ditambah lagi sekarang dok sakit kat belakang.. Ni kalau gi check confirm kena tahan kat wad ! Hurmm .. Lagi kesian kat dia .. Hurmm

image

Dan aku beralah la jugak.. Sebab wife penat nak kena drive esok.. Aku pun akan gi ke rumah orang tua aku .. Leh rehat kat sana sikit.. Maka , aku pun biar je la Zahra bermain hingga dia .. huwwaaaaaa.. nangis ! Bila dah nangis , maka senang jer kerja aku.. Pas je kat wife.. Dia menyusu dan lena terus ..

Fuhhh.. baru leh tidur ! Dan baru nak mimpi , wife kejut bangun ! Huhuhuhu… Ingat Mr. Mama relaks yer kat rumah ?

You May Also Like

3 comments