Video lucu vs Video anak ! - BEN ASHAARI

Video lucu vs Video anak !

 

Kekadangkan , aku sendiri pelik.. Takkan diorang lebih suka tengok video anak aku berbanding video lucu di Facebook aku ni ? Hurmm.. Sama gak bila aku tengok jumlah view entri di blog aku. Cerita anak aku lebih jadi tarikan berbanding cerita cerita lain terutama .. cerita aku ! Grrrr …

image

378 views dan cuma 34 Likes jer .. Hurmm.. Biar benar ??

Video Zahra  ???

image

Video Zahra yang aku post kemudian dari video lucu tu.. Hurmm.. 553 views dan 150 Likes ! Apakah rakan rakan di FB lebih gemar melihat anak anak kecik dari .. hurm..

Ok.. cuba video aku lak.. Lalalaaaa …

image

Owh.. malas nak kata apa la kan ? Lalalalaaaa … Er , lalalalaaa..

4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.