Orang kata ..

by - Februari 13, 2015

 

Orang kata laa.. Baby ni seronok main ngan dia di antara usia 1-2 tahun. Waktu ni , diorang cute sangat ! Dah boleh merangkak.. bertateh.. cakap jerman .. ketawa … Eh ??

image image

Qhaliff dan Zahra.. Zahra ketika ni memang seronok main dengan dia.. Dia lom tau nak berkawan dengan orang lain.. Maka sesiapa saja yang dukung dia , akan jadi teman mainan dia .. hehehe ..

Qhaliff ? Hurmmm… Dah pandai cari kawan.. Asal jumpa kawan.. lupa terus daddy dia ni ! Hurmmm ..

image

Qhaliff dah hampir jejak 3 tahun.. Zahra , 9 bulan.. Hurm.. Tengok la nanti camana ..

You May Also Like

3 comments

  1. Qhalif & Zahra takpernah nak comel. .

    BalasPadam
  2. Seronok layan anak ygx berapa pandai bercakap lagi ni.. kitapun join sama cakap jerman,hindustan semua lah..hahahaha

    BalasPadam
  3. tengok la nanti ape tu?? tambah lagi ke...eheh

    BalasPadam