Orang kata .. - BEN ASHAARI

Orang kata ..

 

Orang kata laa.. Baby ni seronok main ngan dia di antara usia 1-2 tahun. Waktu ni , diorang cute sangat ! Dah boleh merangkak.. bertateh.. cakap jerman .. ketawa … Eh ??

image image

Qhaliff dan Zahra.. Zahra ketika ni memang seronok main dengan dia.. Dia lom tau nak berkawan dengan orang lain.. Maka sesiapa saja yang dukung dia , akan jadi teman mainan dia .. hehehe ..

Qhaliff ? Hurmmm… Dah pandai cari kawan.. Asal jumpa kawan.. lupa terus daddy dia ni ! Hurmmm ..

image

Qhaliff dah hampir jejak 3 tahun.. Zahra , 9 bulan.. Hurm.. Tengok la nanti camana ..

3 ulasan:

  1. Qhalif & Zahra takpernah nak comel. .

    BalasPadam
  2. Seronok layan anak ygx berapa pandai bercakap lagi ni.. kitapun join sama cakap jerman,hindustan semua lah..hahahaha

    BalasPadam
  3. tengok la nanti ape tu?? tambah lagi ke...eheh

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.