Lelaki memang tak ambil kisah sangat ? - BEN ASHAARI

Lelaki memang tak ambil kisah sangat ?

 

Anak pakai baju terbalik ? Jawapannya..

“ Alaaa.. ok la tu.. janji pakai ! Dari tak pakai apa apa .. kan ? “.

Bukan semua lelaki ? Kott.. tu pon lepas kena jelingan maut dengan isterinya ! Kan ? Tak eh.. Mungkin aku je la kot.. hahahaha .. Tapi gambar di bawah ni , hasil kreativiti bapak aku aka atuk Zahra..

image

Aku pon tak perasan sehinggalah mak aku bagitau .. hehehehe ..Dan tadi , sama gak laa.. Aku siapkan Zahra dan wife tegur..

“ Rambut Zahra tu.. sikat skit.. “.

Huh… Seksi apa rambut gini ???

image

image

Cun la kan ? Hurmm.. Orang perempuan ni , camana pun nak kena gak selit bunga kat rambut tu haa.. Baru nampak ‘wanita’ .. Hurmm… Yang laki , nak simple jer.. Semak pulak nampak bunga bunga tuuu ! Ingat pasu bunga ke ???

1 ulasan:

  1. Hahaha memang pun. Sori to say kadang lelaki memang tangkap muat je. Baju tidor pun dipakaikan siang hari. Lepas tu tak sama padanannya pulak tu. Tapi ada jugak lelaki yang teliti.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.