Kuat sungguh berkawan !

 

Lupa terus mak ayah dia bila dia ada kawan ! Tak hirau apa apa dah.. Kalau ajak balik , dia punya meraung.. Astagfirullah al A’zim.. mengundang amarah aku sungguh ! Siap tarik gear kereta ! Nasib baik aku dah boleh baca perangai dan tingkah laku dia .. Kaki awal awal dah letak kat break ! Hurmm ..

image

Hurmm.. Aku tak tau laa kalau dah sekolah nanti ! Mau mau tak nak balik umah sendiri bila dah berkawan .. Grrr ! Mudah sungguh mesra dengan orang ..

Boring kot duk ngan daddy ? Uhuk.. sedih..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.