Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Februari 2015

Giliran Qhaliff lak ..

 

Zahra demam minggu lepas.. Selepas balik dari Pulau Pinang , giliran Qhaliff.. Aku , masih lagi demam.. Kepala pun terasa sakit terutama di bahagian kening.. Dapat orang pandai urut , memang lena aku terus dibuatnya !

image

Plan , lusa nak balik Kelantan untuk hadiri majlis perkahwinan sepupu belah wife . Tapi kalau semua demam , nampak gayanya.. terpaksa laaa memasing duduk dalam rumah ! Dengarnya cuaca di Kelantan pon panas terik ! Di KL ni pon aku dah tak tahan.. apa lagi kat sana ? Perghhh ..

image

Hurmm… Cuaca panas ekstrem gini , sebaiknya elakkan anak anak kita bermain di luar.. Banyakkan minum air suam.. Ramai dah mula demam ni terutama anak kecil..

Semoga Allah lindungi kita semua .

6 komen :

Miera Nadhirah Tan berkata... [Reply to comment]

Oh... kesiannyer.. semoga cepat sembuh...

Azney Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

kat pahang pun panas jugak.

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Memang betul. Cuaca sangat panas sekarang ni. Kadang-kadang keluar sekejap je pergi pos barang, dah berpinar mata dan kepeningan.

bb_nona berkata... [Reply to comment]

betol, x kire ape keadaan, mesti kena minum air masak..at least 3L , huhu..

boss, nk tanya, domain ape yang bagus ye? sy nak cari untuk company sy.. kami nk create website... tapi tak sure mane yg the best, sy tlg2 survey...
emm..boss boleh tlg x? TQ

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

semoga qhaliff cepat sembuh dan sentiasa dalam lindungan Allah

ameris berkata... [Reply to comment]

abg ben... buat isu pasal ni.

http://amerislovely.blogspot.com/2015/02/orang-kelantan-mentaliti-tentang.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI