Giliran Qhaliff lak ..

 

Zahra demam minggu lepas.. Selepas balik dari Pulau Pinang , giliran Qhaliff.. Aku , masih lagi demam.. Kepala pun terasa sakit terutama di bahagian kening.. Dapat orang pandai urut , memang lena aku terus dibuatnya !

image

Plan , lusa nak balik Kelantan untuk hadiri majlis perkahwinan sepupu belah wife . Tapi kalau semua demam , nampak gayanya.. terpaksa laaa memasing duduk dalam rumah ! Dengarnya cuaca di Kelantan pon panas terik ! Di KL ni pon aku dah tak tahan.. apa lagi kat sana ? Perghhh ..

image

Hurmm… Cuaca panas ekstrem gini , sebaiknya elakkan anak anak kita bermain di luar.. Banyakkan minum air suam.. Ramai dah mula demam ni terutama anak kecil..

Semoga Allah lindungi kita semua .

6 ulasan:

  1. Oh... kesiannyer.. semoga cepat sembuh...

    BalasPadam
  2. Memang betul. Cuaca sangat panas sekarang ni. Kadang-kadang keluar sekejap je pergi pos barang, dah berpinar mata dan kepeningan.

    BalasPadam
  3. betol, x kire ape keadaan, mesti kena minum air masak..at least 3L , huhu..

    boss, nk tanya, domain ape yang bagus ye? sy nak cari untuk company sy.. kami nk create website... tapi tak sure mane yg the best, sy tlg2 survey...
    emm..boss boleh tlg x? TQ

    BalasPadam
  4. semoga qhaliff cepat sembuh dan sentiasa dalam lindungan Allah

    BalasPadam
  5. abg ben... buat isu pasal ni.

    http://amerislovely.blogspot.com/2015/02/orang-kelantan-mentaliti-tentang.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009