Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 23 Februari 2015

Jamu Arjuna

 

PicsArt_1416560306238

Jamu Arjuna dicipta khas untuk lelaki bagi mengekalkan kesihatan & kecergasan sepanjang hari.

Sesuai bagi lelaki yang mementingkan kesihatan luaran dan dalaman, mementingkan kesejahteraan dan kebahagian suami isteri. Nak rasa muda, dan sihat jom amalkan Jamu Arjuna.

Di antara kebaikan JA:

* Jamu Arjuna membantu meningkat libido lelaki dan membantu peningkatan hormone testosteronelelaki yang meningkatkan tahap seksual kaum lelaki.
* Jamu Arjuna membantu memulihkan, mengekalkan tenaga.

PicsArt_1421632540024

KELEBIHAN lain:
♥ Menambah tenaga, kecergasan, dan stamina dan bina badan.
♥ Meningkatkan kesuburan lelaki
♥ Merawat mati pucuk (lemah tenaga batin).
♥ Meningkatkan bilangan sperma lelaki.
♥ Meningkatkan keghairahan nafsu seks.
♥ Membetulkan ketidakseimbangan hormon
♥ Melegakan stress dan kemurungan
♥ Mengimbangi mood dan emosi
♥ Rawatan alternatif kepada HRT
♥ Menguatkan antibodi .
♥ Meningkatkan ketajaman dan ketahanan mental.
♥ Meningkatkan ketahanan fizikal
♥ Osteoporosis(reput tulang).
♥ Masalah ingatan
♥ Masalah urat saraf
♥ Mencepatkan pemulihan luka
♥ Anti-kanser
♥ Anemia.
♥ Batuk kering TB.
♥ Kanser perut.
♥ Masalah kulit seperti jerawat dan lain-lain
♥ Membuat anda merasa sihat secara keseluruhan.
♥ Mengembalikan keremajaan
♥ Membantu meningkatkan perjalanan darah pada organ seksual lelaki.
♥ Menjadikan ereksi zakar lebih selesa
♥ Membantu lelaki yang mengalami masalah ‘erectile dysfunction’ (ED) / disfungsi erektil.
♥ Meningkatkan tahap kepekatan sperma
♥ Memanjangkan tempoh pergerakan sperma
♥ Mencantik kulit seluruh badan

PicsArt_1423492385739

Siapa yang perlukan JAMU ARJUNA?

♥ Lelaki
♥ Ahli sukan
♥ Andropos, pre dan pasca menopos
♥ Wargatua
♥ Masaalah kemandulan lelaki dan wanita
♥ Masaalah lemah tenaga batin
♥ Kehidupan yang stress
♥ Pemulihan luka dan badan selepas kecedaraan atau pembedahan
♥ Dan lain –lain

PicsArt_1423879088646

Komen pengguna JA:

" Lelaki kurang jaga badan .. selalu minum kopi tongkat ali satu atau teh harimau kuat jantan satu...bangganya aku order kopi/teh kuat jantan nie..mcm kuat jee.. tp sekarang ni tak perlu order kopi kuat, dengan JA dah cukup "

" Bro.. Jamu Arjuna bukan ubat dr china, ada steroid, dadah atau kimia yg bila mkn terus ada effect..terus KERAS!!!.nie pun bkn gambir serawak skali makan TAHAN LAMA.. Jamu Arjuna nie adalah campuran akar kayu tradisional dari resepi petua pandai melayu kedah siam.resepi dah beratus tahun bro..doktor waktu tu digelar bidan ataupun tok bomoh.. Fungsi akar kayu nie utk membetulkan apa yg salah, melancarkan apa yg tersumbat, menawarkan apa yg jd racun dlm badan.. Org tua2 ada ckp, siapakah melayu tanpa mkn nasik, aplah lelaki tanpa zuriat. "

" Badan nak pakai lama la bro..anak bini nak dijaga..sihat dalaman ,sihatlah luaran.. Pikir2kanlah bro...jaga badan..jaga keluarga.. JA terbaik "

" Suami makin bertenaga sampaikan saya pun letih penangan JA awak ni"

" Suami makin sayang, makin kuat, makin tahan lama"

received_618851021571199.jpeg_20141115012414371

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI