Job gempak pembuka 2015 !

 

Alhamdulillah.. Semakin hari semakin diterima blog aku ni walaupun penulisannya banyak berkisarkan anak anak dan diri sendiri. Ada gak la pasal lain tapi sesekali je la.. Hehehe..

Tahun 2014 , job paling gempak ialah ke AirBus di Perancis. Dan tahun ni , pembukanya memang best ! Cosmoderm , MotherCare dan yang terbaru ialah Toyota Vios 2 ! Tiga impian yang menjadi kenyataan untuk tahun 2015 dan banyak lagi yang mendatang..

image

Alhamdulillah.. Tamak tamoooo yer ! Kerja mau cun.. On time ! Jaga nama baik. Nanti orang tak percaya , payahhh ! Kan kan ?

10 ulasan:

  1. Vios baru ke ni? perghhhH!!!!!!
    http://enyyusnizar.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Tahniah bro.. Terbaek untuk jadi contoh! Hidup #KBBA

    BalasPadam
  3. alhamdullilah rezeki abg ben sekeluarga .

    moga abg ben terus sukses dan tulus dalam dunia blogging .

    BalasPadam
  4. Semoga terus berjaya....
    Keep it up! :)

    BalasPadam
  5. Lawanya. Target maria MINI COOPER

    BalasPadam
  6. Wahhh.... Bestnya! Tahniah tahniah..!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009