Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 Februari 2015

Patut artis banyak pakaian dalam almari !

 

Tiap kali kena gi photoshoot , kena cari baju baru ! Kalau ada sponsor , tak pe la.. kalau takde ?? Macam aku ni laaa.. Asal kena kuar tv , mengelabah pikir nak pakai baju apa ! Takkan nak pakai baju #kelabbloggerbenashaari memanjang je kan ? Aku ok je sebenarnya tapi kawan kawan yang tengok mesti pelik.. Takkan tak de baju lain kot ??

Nak tak nak.. gi la Alamanda malam tadi.. Hurm.. Fokus utama, cari baju , seluar dan jeans.. Jeans aku abis koyak wooo ! Lama dah tak beli Levi’s. Hehehe.. Aku part seluar ni terutama jeans ni , tak gemar beli yang tiruan. Gatal abis celah kangkang nanti ! Pakai yang murah pon tak pe la.. asal bukan tiruan ! Heheheh ..

Ok … cari punya cari punya cari.. Jumpa la yang sesuai untuk dipakai esok untuk rancangan Assalamualaikum di Tv AlHijrah .. esok pagi tau ! Kul 8 lebih kot start ? Aku kena ada jam 745 pagi.. Hehehe.. Nak kena mekap lagi.. lalalal ..

image

Baju n seluar baru lagi.. Seluar yang sedia ada dah reput dah bak hanggg oiii ! Asik dok usung pakai seluar tu jer .. Ada 4 pasang pon , dok recycle tiap minggu .. hahahah .. Nasib laaa.. Jimat woiii !

Patut la artis pening kepala kan ? Siap charge untuk setiap sessi tu haaa.. Yelah , kan ? Kalau free jer.. letih laa.. Masa itu emas woiiii ! Nak win win pon , agak agak laaa kan ?

Apa pun aku suka cara Tv AlHijrah ! Diorang mmg profesional.. Hehehehe.. Bukan bodek tapi berdasarkan pengalaman.. Kali ke dua dipanggil mereka .. Hehehe..

Alhamdulillah.. nasib baik aku bukan artis.. Lalalallaa…..

4 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehe sesekali bergaya....tak salah..walaupon tak byk tp kena laaa jgk membeli..

HeReiAm berkata... [Reply to comment]

Haaa...please buy extra pair of jeans. Today its Al-Hijrah the next one is Hollywood...:p Cheers bro (^^) hehehe ★★★

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

tahniah..lps ni simpan stok bju dlm lemari byk2 ye hehehe

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

ben kena beli byk2 seluar n baju..nti lbih byk yg menyusul..hihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI