Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 18 Februari 2015

Pengiklanan produk di earnpages.com

 

image

Sebuah lagi web pengiklanan yang menawarkan ruang pengiklanan buat mereka yang berniaga online mahupun nak pasarkan produk mereka .. apa apa je pon boleh asalkan tak menyalahi undang undang negara kita !

Bagi aku , www.earnpages.com sangat kemas dan teratur. Mudah untuk digunakan dan user friendly. Tu salah satu tarikan kenapa dan mengapa web pengiklanan ni mampu pergi jauh. Loading cepat pon penting tu .. kan ?

 

image_thumb5

 

Kalau korang berminat nak mengiklan atau mengetahui dengan lebih lanjut , boleh terus je hubungi mereka di EarnPages.Com Zinine  Energy ( Branch Puncak Jalil ) atau di 011 6611399  ( Puan Suhaida Bte Meor Azmi ) | 011 16611599 ( Encik Zul ) mahupun 03 8999 6959 ( HQ ) .

2 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Bagus untuk peniaga online...insyaAllah nanti nak pasarkan produk pengangkutan suami dalam ni.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

berita yang ditunggu2 oleh peniaga online....tq atas info

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI