Siapa yang patut beralah ?

 

Zahra tak tdo tdo sehingga jam 2 pagi ! Wife dah terlalu penat.. Dia bangun seawal 4-5 pagi setiap hari untuk uruskan makan pakai anak anak dia.. Aku lak , tidur lewat setiap hari gak.. Bangun awal. Ditambah lagi sekarang dok sakit kat belakang.. Ni kalau gi check confirm kena tahan kat wad ! Hurmm .. Lagi kesian kat dia .. Hurmm

image

Dan aku beralah la jugak.. Sebab wife penat nak kena drive esok.. Aku pun akan gi ke rumah orang tua aku .. Leh rehat kat sana sikit.. Maka , aku pun biar je la Zahra bermain hingga dia .. huwwaaaaaa.. nangis ! Bila dah nangis , maka senang jer kerja aku.. Pas je kat wife.. Dia menyusu dan lena terus ..

Fuhhh.. baru leh tidur ! Dan baru nak mimpi , wife kejut bangun ! Huhuhuhu… Ingat Mr. Mama relaks yer kat rumah ?

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.