Zahra demam campak ?

 

Musim ? Atau kebetulan ? Er , ke memang tiap hari ada je bayi kena demam campak ? Hurmmm …

Maka tengahari tadi , wife balik sebentar waktu lunch untuk tukar syif dengan aku sebentar memandangkan aku tak sihat sangat untuk kendalikan anak anak.. dan dia tengok ada bintik bintik merah di badan Zahra.

Jangan tunggu sehari dua.. Terus gi klinik ! Kan ? Yup.. apa guna ada medical card kalau tak digunakan kan , kan ? Hehehehe … Jom ke Mediviron !

image

Doktor kata antara dua.. dan salah satunya campak ! Hurmmm… Dan dia bagi ubat sapu.. Rasanya dulu Qhaliff pon gitu gak.. Suspek campak tapi lepas sapu dengan ubat tu , hilang dah bintik bintik merah tu..

image

Patutlah mood cam tak best je sehari dua ni.. Huhuhh…

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah. May Allah ease everything :)

    BalasPadam
  2. kesian, zahra...moga cepat sembuh...InshaaAllah

    BalasPadam
  3. alahai sian zahra...penyakit zman skrang da macam2, mintak dijauhkan yg kronik dan pelik2, terutama untuk anak2 kecik cm zahra ni..stay sihat ye si comel.

    BalasPadam
  4. owh kesiannyer...kalau campak kecik xper lagi, ttp kalau campak besar kena kawal sikit sbb nnti berparut kalau xberpantang. Semoga cepat sembuh yerrr

    BalasPadam
  5. kuyu je tengok mata zahra..dalam mata pun macam merah je..

    BalasPadam
  6. kesian anak dara ni... tapi pipi menten labuh okeh !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009