Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 17 Februari 2015

Zahra demam campak ?

 

Musim ? Atau kebetulan ? Er , ke memang tiap hari ada je bayi kena demam campak ? Hurmmm …

Maka tengahari tadi , wife balik sebentar waktu lunch untuk tukar syif dengan aku sebentar memandangkan aku tak sihat sangat untuk kendalikan anak anak.. dan dia tengok ada bintik bintik merah di badan Zahra.

Jangan tunggu sehari dua.. Terus gi klinik ! Kan ? Yup.. apa guna ada medical card kalau tak digunakan kan , kan ? Hehehehe … Jom ke Mediviron !

image

Doktor kata antara dua.. dan salah satunya campak ! Hurmmm… Dan dia bagi ubat sapu.. Rasanya dulu Qhaliff pon gitu gak.. Suspek campak tapi lepas sapu dengan ubat tu , hilang dah bintik bintik merah tu..

image

Patutlah mood cam tak best je sehari dua ni.. Huhuhh…

7 komen :

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. May Allah ease everything :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kesian, zahra...moga cepat sembuh...InshaaAllah

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Semoga cepat sembuh zahra

Syahida berkata... [Reply to comment]

alahai sian zahra...penyakit zman skrang da macam2, mintak dijauhkan yg kronik dan pelik2, terutama untuk anak2 kecik cm zahra ni..stay sihat ye si comel.

Harith Iskandar berkata... [Reply to comment]

owh kesiannyer...kalau campak kecik xper lagi, ttp kalau campak besar kena kawal sikit sbb nnti berparut kalau xberpantang. Semoga cepat sembuh yerrr

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

kuyu je tengok mata zahra..dalam mata pun macam merah je..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

kesian anak dara ni... tapi pipi menten labuh okeh !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI