Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 19 Februari 2015

Zahra Nur Iman ke Pulau Pinang..

 

Buat pertama kalinya ! InshaAllah.. Dah cecah 9 bulan baru laaa masuk ke tanah tumpah darah atuk nenek dia yer ? Hehehe.. Payah sangat nak gi Pulau Pinang ni sebenarnya.. Bapak dia cukup penat nak layan karenah pemandu dalam pulau tu ! Bukan la nak kata kat KL ni bagus la sangat tapi .. haaa.. tapi ? Haa.. Malas nak sambung ! Hahahaha .. Biarlah aku dan mereka yang dah rasa jer  tahu.. Ok , semua tempat sama jer ! Puashati ? Huhh..

image

Doakan perjalanan kami yang dah lama tak balik ke Pulau Pinang ni agar selamat pergi dan balik yer ..

Tak sabar nak gi naik Balik Pulau.. Nak redah makanan best best kat sana.. Lama tak wat review tak berbayar ni.. Hahahaha …

6 komen :

sayidah napisah berkata... [Reply to comment]

omey angat zahra :)

Miera Nadhirah Tan berkata... [Reply to comment]

Cutenyer anak bro Ben....

Zira Leeyas berkata... [Reply to comment]

abg ben duduk la lama2 sikit kat penang..btw hari sabtu and ahad nie ada hot air balloon dkt pdg polo :) bleh bawak zahra dgn qhaliff tgk laa....

izzeyda berkata... [Reply to comment]

Paham pemandu kat pulau nih macam mana.. kita kena lebih berhati2.. bestnya zahra balik kampung..

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Baru tahu kampung bro Ben Ashaari kat Penang... Lajak la mai Perlis. Hehe ^-^

Muhammad Nizam Mansur berkata... [Reply to comment]

Lama tak follow, baru perasan nama anak kedua sama lak. Zahra Nur Iman. Sebaya lak tu. Tahun yag sama, cuma anak saya tua 4 bulan kot.

keluargaharummanis.blogspot.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI