Diskaun cermin mata sebanyak 50% sepanjang Mei ini !!! - BEN ASHAARI

Diskaun cermin mata sebanyak 50% sepanjang Mei ini !!!

Smart bingkai ni ! Murah giler. Dan yang penting , tahan lasak. Berkali dah terduduk atas dia. Dan aku letak merata rata jer. Tak risau pasal cermin dia sebab kalau pecah , nak buat baru pun murah sangat. Tak macam sebelum ni , beribu tapi cam tah hapa hapa ! 





Lokasi kedai ada  dan terletak di Sungei Wang Plaza. Level G. Lot G070 , G079, G 111 dan G096 ! Nah.... kalau korang sedang mencari cermin mata dengan harga yang mampu bayar, inilah kedainya. Bagitau je berapa bajet korang , diorang akan bantu dapatkan. Bukan cikai cikai punya ! Aku sendiri pun beli kat sini. Murah banyak bak hang oiii ! Jimat selagi boleh. Beli mahal mahal , problem gak ! Bingkai rosak , nak repair.. banyak bunyi lak ! Kena tunggu satu hal lagi. Nah... dengan harga murah , boleh beli tiap minggu ! Hahahaha.. 

Apa yang diskaunnya ? Gini. Meh aku terangkan .Katakanlah , korang datang ke kedai cermin mata ni  dengan adik atau kakak. Abang biasanya nak gi ngan kawan kawan dia je..kan kan ? Atau suami isteri. Nak beli cermin mata. Haaa.. Pilih je mana mana bingkai korang berminat. Tak kira berjenama atau tidak , yang penting tahan lasak ! Cari betul betul. Aku syorkan Eye Eye. Aku pakai tu. Terduduk atas dia pun masih selamat ! Hahaha.. Murah satu hal lagi. 

Bila dah jumpa bingkai mana korang nak , korang pilih lens lak. Gunakan Alpha Lens yang boleh sekat blue ray dan uv ! Memandu di waktu tengahari , tak pedih mata atau malam hari , boleh tapis silau gitu.Tambah RM60 jer ! Jika nak tambah yang boleh tukar gelap , tambah RM60 lagi ! Murah kan ? Baru berapa je harga lens !!! Pastu jumlahkan. Katakan bingkai RM100. Ditambah Alpha dan tukar gelap , RM120. Baru berapa jer ! Jangan risau kalau power tinggi. Aku power tinggi , murah jer. Sebelum ni , beribu kena bayar ! Kat sini , beratus jer weh ! 

Ok... yang ni part diskaunnya ! Jika korang nak amik cermin mata ke dua , korang akan dapat diskaun dari BINGKAI hinggalah ke LENSnya ! Semuanya , diskaun 50% ! Jika harga bingkai RM100 , korang cuma perlu bayar RM50 jer. Kemudian Alpha Lens . harga asal RM60 , korang cuma kena bayar RM30 ! Faham tak ni ? Haaa.. jimat sungguh untuk cermin mata kedua. Amik la yang berjenama. Hahahaha.. Untung !

Diringkaskan , jadi begini. Beli satu , harga murah dah ! Bingkai kedua tu , akan dapat diskaun. Pastu , cermin dia pun ada diskaun lagi ! 50% ! Jika amik jenis Alpha , diskaun lagi ! Jika nak tambah boleh tukar gelap, diskaun lagi ! Haaa.. Paham ? 










Ok.. faham kan ? Ingat.. diskaun ni hanya untuk sepanjang Mei 2019 jer yer ! Cepat... ajak kawan kawan datang sekali ! 


Cari Jun di kedai nanti. Bagitau korang dapat tahu dari blog Ben Ashaari. Mana tau leh dapat diskaun lagi ! Hahahahaha..

15 ulasan:

  1. Wahhh, ni leh gi tau kat kengkawan den ni

    BalasPadam
  2. Nak tukar spek. Silau macam bertambah jer ni. Dpt spek bru sblum rya ni msti best

    BalasPadam
  3. Wah ada diskaun lagi..nak cari buat stok 3 tahun lah🤭

    BalasPadam
  4. Murah betul kat kedai ni and owner selalu bagi promosi , pilihan yg bagus

    BalasPadam
  5. kalo nak tukar bingkai sahaja bole dak ni? cermin masih okay lg

    BalasPadam
  6. Murahnyaaaa.ada diskaun pula tu. Bila la agaknya dpt ke sana. Nak buat juga spek baru

    BalasPadam
  7. Wow best yer.. lama dah mengidam nk buat spek kat sini.. best ni promo jimat giler!

    BalasPadam
  8. Dah memang murah, ada diskaun pula tu..

    BalasPadam
  9. Perghh murah gilerr.. Nak p lagi tapi tak p2 pun.. Busy sngt ni.. Hehe

    BalasPadam
  10. Spec patah. Memang tengah mencari spec nak buat ni. Harga ni jimat sangat. Thanks abg ben

    BalasPadam
  11. Nak repeat buat lagi .. memang terbaik kedai sini , payah nak jumpa kat tempat lain. Murah dan berbaloi

    BalasPadam
  12. wah murah sangat ni. boleh buat utk org juga. sedekah

    BalasPadam
  13. Wahhhh murah ni, boleh buat spek raya.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.